Η Κατερίνα Βρανά συγκλονίζει: Σχεδόν πέθανα από σηπτικό σοκ

Καλεσμένη στο The 2night Show βρέθηκε η Κατερίνα Βρανά το βράδυ της Δευτέρας. Η αγαπημένη κωμικός συγκλόνισε μιλώντας ανοιχτά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την αναπηρία της, περιγράφοντας με γλαφυρό τρόπο πώς άλλαξε η ζωή της από τη μία μέρα στην άλλη.

“Το 2017 σχεδόν πέθανα. Έπαθα διάτρηση εντέρου που οδήγησε σε σηψαιμία και στη συνέχεια σε σηπτικό σοκ. Σχεδόν πέθανα” ανέφερε η Κατερίνα Βρανά εξηγώντας πως αυτό της άφησε πολλά κατάλοιπα.

“Η αναπηρία δεν είναι κάτι κακό, είναι μία κατάσταση, δηλαδή τι να κάνουμε, έγινε και αυτό. Δεν είναι ανάγκη να κρυβόμαστε από αυτό ούτε από την ίδια τη λέξη αναπηρία. Νομίζω ότι η πολιτεία και η κοινωνία έχει αρχίσει λίγο να κινείται όχι μόνο προς την αποδοχή αλλά και στην ένταξη ανθρώπων με δυσκολίες στην καθημερινή ζωή» εξήγησε η ηθοποιός και συνέχισε:

«Αλλά αντιμετωπίζω ακόμα μεγάλες δυσκολίες, ιδίως σε παλιές πόλεις, όπως η Αθήνα ή η Ρώμη. Στην Ρώμη μου βγήκε η πίστη. Λόγω αρχαιότητας και δομής, έχουν στενούς δρόμους, χάλια πεζοδρόμια, γλιστράνε, δεν υπάρχουν προσβάσεις και ο κόσμος παρκάρει όπου να ‘ναι και δεν μπορείς να περάσεις».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ