Ο σκύλος που επιμένει να χαιρετά αγνώστους στις βόλτες του με το τρένο (Βίντεο)

Ο Χάξλι, ένας αξιαγάπητος σκύλος από το Λονδίνο που αναζητά την προσοχή, κάνει τις μέρες του κόσμου πιο φωτεινές προσφέροντας τη στοργή και τη συντροφιά του. Αυτός ο αξιολάτρευτος σκύλος έχει έναν μοναδικό τρόπο να τραβάει την προσοχή των ανθρώπων και ο ιδιοκτήτης του είναι πολύ χαρούμενος που μοιράζεται την αγάπη του με άλλους.

Η μαμά του Χάξλι, που ταξιδεύει συχνά μαζί του, έχει παρατηρήσει ότι ο σκύλος της έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να λέει «γεια» σε αγνώστους. Ξεκινά κοιτάζοντάς τους επίμονα και αν δεν ανταποκριθούν, θα περπατήσει και θα τοποθετήσει απαλά το πόδι του πάνω τους. Αυτή η χαριτωμένη χειρονομία είναι συνήθως αρκετή για να κερδίσει τους ανθρώπους και δεν μπορούν παρά να δώσουν στον σκύλο την προσοχή που λαχταρά.

Όταν ο Χάξλι είναι ικανοποιημένος με την προσοχή που λαμβάνει, συχνά πηδά από τη θέση του ιδιοκτήτη του και κάθεται δίπλα στο άτομο με το οποίο αλληλεπιδρά. Η ιδιοκτήτρια του, πιστεύει πως ο Χάξλι ξέρει πότε οι άνθρωποι χρειάζονται την αγάπη του και ότι η παρουσία του μπορεί να κάνει σημαντική διαφορά στη μέρα τους.

Το βίντεο έχει δημοσιευτεί στο κανάλι του YouTube The Dodo

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ