Τροχαίο σοκ με supercars: Βίντεο με την Ferrari να χτυπά την Lamborghini – Νεκρό ζευγάρι τουριστών

Ένα ζευγάρι Ελβετών σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Ιταλία σε ένα τροχαίο με το supercar τους. Η Ferrari τους χτύπησε μια Lamborghini και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε ένα τροχόσπιτο – με αποτέλεσμα τον τροχόσπιτο να εκτοξευτεί στον αέρα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ένας οδηγός στη Νότια Σαρδηνία τράβηξε βίντεο καθώς πολλά supercars βρίσκονταν στην State Road 195 τη Δευτέρα, με Lamborghini και Ferrari να τον προσπερνούν καθώς εκείνος θαύμαζε τα πολυτελή οχήματα.

Καθώς τα supercars προχωρούν να προσπεράσουν ένα λευκό τροχόσπιτο στο δρόμο, μια κόκκινη Ferrari μπορεί επιταχύνει από πίσω και πλησιάζει μια μπλε Lamborghini ακριβώς τη στιγμή που πρόκειται να περάσει το βαν.

Στη συνέχεια, τα δύο υπεραυτοκίνητα συγκρούονται, με τη Lamborghini να πετάγεται προς τα δεξιά, χτυπώντας τη γωνία του κάτω μέρους του τροχόσπιτου με τέτοια δύναμη που το πίσω μέρος του βαν σηκώνεται προς τα πάνω και το όχημα μένει να ισορροπεί σε ένα μόνο μπροστινό ελαστικό.

Το τροχόσπιτο προσγειώνεται γρήγορα κάθετα στο δρόμο, με την ορμή να το κάνει να ξαναπηδήξει στον αέρα και να πέσει στο πλάι.

Η σύγκρουση προκάλεσε επίσης την ανατροπή της κόκκινης Ferrari και την ανάφλεξη, με τους επιβάτες να σκοτώνονται.

Η αστυνομία αναγνώρισε τους νεκρούς ως τους Ελβετούς τουρίστες Μελίσα, 63 ετών, και Μάρκους Κράουτλι, 67 ετών, που είχαν νοικιάσει τη Ferrari, αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων L’Unione Sarda.

«Κοιτάξαμε τον θάνατο κατάματα»

Οι επιβαίνοντες του τροχόσπιτου υπέστησαν μόνο ελαφρά τραύματα και οι δύο επιβαίνοντες στην Lamborghini κατάφεραν να βγουν σώοι από θαύμα. Ο Lorenzo Mascarin, 62 ετών, βρισκόταν στο τροχόσπιτο όταν συνέβη το τροχαίο, λέγοντας ότι αυτός και η σύζυγός του δεν κατάλαβαν πώς ξαφνικά βρέθηκαν ανάποδα στο κατεστραμμένο βαν.

«Κοιτάξαμε τον θάνατο κατάματα», είπε ο Mascarin στο τοπικό πρακτορείο. «Υπήρξαν πολύ μεγάλες στιγμές τρόμου στις οποίες δεν καταλάβαμε τι συνέβαινε».

Πρόσθεσε ότι τον στοιχειώνει η εικόνα της φλεγόμενης Ferrari που σκότωσε τους Ελβετούς τουρίστες. «Όταν βγήκαμε έξω, βρήκαμε την κόλαση», περιέγραψε.

Η ιταλική αστυνομία είπε ότι τα αυτοκίνητα συμμετείχαν στο Sardinia Supercar Experience, μια περιοδεία που επιτρέπει στους οδηγούς να νοικιάζουν πολυτελή οχήματα για να εξερευνήσουν το ιταλικό νησί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ