Netflix Top 10 (5/4): Αυτές είναι οι ταινίες που βλέπουν οι Έλληνες σήμερα – Ποια κατέκτησε την κορυφή

Το Netflix ανανεώνεται συνεχώς και προσφέρει δεκάδες ταινίες για να δείτε κάθε βράδυ προτού κοιμηθείτε. Στην βιβλιοθήκη της δημοφιλούς streaming πλατφόρμας υπάρχει πληθώρα επιλογών για όλα τα γούστα, από κλασικές ταινίες έως ολοκαίνουριες κυκλοφορίες.

Είτε θέλετε να δείτε κάποια ταινία για να γελάσετε, είτε κάποια ταινία δράσης, είτε κάποιο δράμα, το Netflix έχει εκεί για εσάς και θα βρείτε σίγουρα κάτι που θα σας αρέσει.

Ας δούμε όμως ποιες ταινίες βρίσκονται στην κορυφή του Netflix σήμερα, Παρασκευή 5 Απριλίου 2024.

Netflix Top 10: Oι καλύτερες ταινίες αυτήν την στιγμή (5/4)

  • 1. Μεροκάματο του Τρόμου
  • 2. Έμιλι, η Κακοποιός
  • 3. Η Καρδιά του Κυνηγού
  • 4. Ο Λαβύρινθος
  • 5. Ο Λαβύρινθος: Πύρινες Δοκιμασίες
  • 6. Χωρίς πίεση
  • 7. Οκτώ γι’ Aσήμι
  • 8. Ο Λαβύρινθος: Η Τελική Δοκιμασία
  • 9. Watcher
  • 10. Glass

Netflix Top 10 σειρές (5/4/2024)

Μεροκάματο του Τρόμου

Σε αυτό το θρίλερ αγωνίας, όταν μία έκρηξη σε ένα διυλιστήριο απειλεί τις ζωές εκατοντάδων ανθρώπων, μια ειδική ομάδα καλείται να διασχίσει μια επικίνδυνη έρημο με δύο φορτηγά γεμάτα νιτρογλυκερίνη, έχοντας 24 ώρες στη διάθεσή της.

Έμιλι, η Κακοποιός

Με ένα μεγάλο φοιτητικό δάνειο και αποκλεισμένη από την αγορά εργασίας, μια γυναίκα μπλέκει με απάτες πιστωτικών καρτών και βυθίζεται σύντομα στον κόσμο του εγκλήματος.

Η καρδιά του Κυνηγού

Ένας πρώην εκτελεστής αναλαμβάνει ξανά δράση, όταν ο φίλος του ανακαλύπτει μια επικίνδυνη συνωμοσία στην καρδιά της κυβέρνησης της Νότιας Αφρικής.

Ο Λαβύρινθος

Σε ένα μετα-αποκαλυπτικό μέλλον, μια ομάδα αγοριών παγιδεύεται σε μια μυστηριώδη κοινότητα όπου πρέπει να βρουν την έξοδο ενός τεράστιου λαβυρίνθου για να επιβιώσουν.

Ο Λαβύρινθος: Πύρινες Δοκιμασίες

Έφηβοι με ανοσία στον ιό που έχει μολύνει όλο τον πλανήτη διασχίζουν την έρημο ενώ τους κυνηγούν ζόμπι και μια σατανική οργάνωση.

Χωρίς πίεση

Αφού την παρασύρουν να παρατήσει τα πάντα για να σώσει τη φάρμα της γιαγιάς της, η πρωτευουσιάνα σεφ Ολίβια ερωτεύεται έναν όμορφο αγρότη που κρύβει ένα μυστικό.

Οκτώ γι’ Aσήμι

Στα τέλη του 1800, ένα αουτσάιντερ που ψάχνει εξιλέωση προσπαθεί να σταματήσει μια σειρά από κτηνώδεις σφαγές σε ένα γαλλικό χωριό με ένα σκοτεινό μυστικό.

Ο Λαβύρινθος: Η Τελική Δοκιμασία

Στην τελευταία ταινία της σειράς, ο Τόμας και οι Γκλέιντερς εξαπολύουν επίθεση στην WCKD για να σώσουν τους φίλους τους και να βρουν θεραπεία για τον ιό της Φωτοβολίδας.

Watcher

Νιώθοντας μόνη στο Βουκουρέστι, όπου μετακόμισε εξαιτίας του άντρα της, μιας Αμερικανίδα πιστεύει ότι την παρακολουθούν, ενώ ο κόσμος μιλά για έναν κατά συρροή δολοφόνο.

Glass

Ένας άνδρας με διαταραχή προσωπικότητας και ένας φύλακας που έγινε τιμωρός γνωρίζουν ένα μυστηριώδη τύπο με όλα μυστικά σε ένα ψυχιατρείο.

πηγή: FOXreport.gr

Epic Games: Αποκτήστε δύο εξαιρετικά παιχνίδια εντελώς δωρεάν – Πότε λήγει η προσφορά

Προσοχή: Διαγράψτε τώρα αυτήν την κακόβουλη εφαρμογή που στοχεύει τα χρήματά σας – Πώς να παραμείνετε ασφαλείς

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ