Το έξυπνο κόλπο για τέλεια μαγειρεμένο τηγανητό αυγό σε μόλις 40 δευτερόλεπτα, χωρίς τηγάνι

Ξεχάστε τα τηγάνια και τις φριτέζες αέρος. Μια γυναίκα μοιράστηκε το έξυπνο κόλπο της για να φτιάξετε ένα “νόστιμο” τηγανητό αυγό σε μόλις 40 δευτερόλεπτα, χωρίς να χρειαστεί καθάρισμα η κουζίνα μετά το μαγείρεμα.

Η εύκολη μέθοδος για να φτιάχνετε τέλεια αυγά ποσέ

Η χρήστης του TikTok με το όνομα @clairenlson74 αποκάλυψε πώς μαγειρεύει ένα νόστιμο τηγανητό αυγό σε χρόνο ρεκόρ και μάλιστα με τον πιο υγιεινό τρόπο.

Αντί για τηγάνι ή φριτέζα αέρος, η Claire χρησιμοποιεί τον φούρνο μικροκυμάτων της. Αυτό όχι μόνο επιταχύνει το μαγείρεμα, αλλά εξασφαλίζει και ένα πιο υγιεινό αποτέλεσμα.

Πώς να φτιάχνετε πάντα τέλεια βραστά αυγά που ξεφλουδίζονται εύκολα

Ξεκινάει προσθέτοντας ένα κουταλάκι του γλυκού φυτικό λάδι σε ένα χάρτινο πιάτο και σπάει ένα αυγό από πάνω. Στη συνέχεια, το σκεπάζει με άλλο ένα χάρτινο πιάτο.

«Τώρα θα το βάλουμε στον φούρνο μικροκυμάτων για 40 δευτερόλεπτα», εξηγεί πριν κάνει την αποκάλυψη: ένα τέλεια μαγειρεμένο τηγανητό αυγό!

Η Claire στη συνέχεια προσθέτει λίγο αλάτι και πιπέρι πριν το δοκιμάσει: «Είναι καλό. Πραγματικά καλό. Πολύ εύκολο και δεν χρειάζεται καθόλου καθάρισμα η κουζίνα», λέει στους followers της.

Οι χρήστες του TikTok εντυπωσιάστηκαν με το κόλπο της Claire και πλημμύρισαν με σχόλια την ανάρτησή της. «Χρειάστηκαν χρόνια για να το μάθω αυτό», έγραψε ένας χρήστης. «Μπορείτε επίσης να ψεκάσετε το χάρτινο πιάτο με μαγειρικό σπρέι αντί να χρησιμοποιήσετε λάδι για να μειώσετε τα λιπαρά», σημείωσε ένας άλλος χρήστης.

@clairenelson74 40 Second – Microwave Fried Egg #friedegg #viralegg #ketoegg #microwaveeggs #egg #breakfast #foryou @ ♬ original sound – Claire Nelson 74

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ