Netflix: Πότε θα κάνει πρεμιέρα η 3η σεζόν του Bridgerton – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον νέο κύκλο της αγαπημένης σειράς

Φέρτε την άμαξα, αγαπητοί αναγνώστες, γιατί πλησιάζει η 3η σεζόν του Bridgerton στο Νetflix και ήρθε η ώρα για μια ρομαντική ιστορία με θέμα «από φίλοι, εραστές».

Πόσο καιρό μπορεί να διατηρηθεί ο κιμάς στο ψυγείο

Στο επίκεντρο της σεζόν θα βρίσκεται το κορίτσι της διπλανής πόρτας (και συγγραφέας ενός σκανδαλώδους εντύπου) Penelope Featherington (Νικολά Κόχλαν) και ο μακροχρόνιος έρωτάς της, ο γυρολόγος Κόλιν Μπρίτζερτον (Λουκ Νιούτον). Αυτό σημαίνει ότι η ερχόμενη άνοιξη θα γεμίσει επίσημα με #Polin, όπως το ονόμασαν οι fans του διδύμου – και θα δείτε διαφορετικά την Πενέλοπε και τον Κόλιν. Όπως αποκαλύπτει το πρώτο κλιπ της σεζόν, οι μεταξύ τους ισορροπίες αναμένεται να αλλάξουν.

Πότε κάνει πρεμιέρα η 3η σεζόν του Bridgerton

Η 3η σεζόν του Bridgerton θα αποτελείται από δύο μέρη το κάθε ένα από τα οποία θα περιλαμβάνει 4 επεισόδια. Το πρώτο μέρος θα είναι διαθέσιμο στο Netflix στις 16 Μαΐου και το δεύτερο στις 13 Ιουνίου.

Βίντεο: Η ξεκαρδιστική αντίδραση σκύλου όταν βλέπει μία τρομακτική σκηνή στο «Jurassic Park»

Bridgerton Netflix

Τι θα δούμε στην 3η σεζόν του Bridgerton;

Στον απόηχο του χορού των Featherington της 2ης σεζόν, η Πηνελόπη είναι συντετριμμένη αφού ακούει τον Κόλιν να λέει σε μια ομάδα εργένηδων ότι δεν θα την φλερτάρει ποτέ. Ο τσακωμός της Penelope με την κολλητή της φίλη Eloise (Claudia Jessie) στο φινάλε της 2ης σεζόν δεν θα βελτιώσει τη διάθεσή της. Αλλά, στο Tudum: A Global Fan Event, ο Coughlan διαβεβαίωσε τους τηλεθεατές ότι η Penelope είναι έτοιμη για μια νέα σκανδαλώδη σεζόν στο Λονδίνο.

Οι 7 συμπεριφορές των γυναικών που είναι ανεξάρτητες αλλά νιώθουν μοναξιά

«Αυτή τη σεζόν η Πηνελόπη επιστρέφει στο Λονδίνο αποφασισμένη να γίνει μια νέα γυναίκα με ανεξαρτησία… Ανυπομονούμε να σας πάρουμε μαζί μας στη βόλτα με την άμαξα», δήλωσε η Coughlan από τη σκηνή του Tudum τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, η Penelope μπαίνει στην 3η σεζόν έτοιμη να εγκαταλείψει τον μακροχρόνιο έρωτά της για τον Colin. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει με τον έρωτα. Αντιθέτως, η Πηνελόπη αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να βρει έναν σύζυγο – και κατά προτίμηση κάποιον που θα της δώσει την ελευθερία να συνεχίσει τη διπλή της ζωή ως Lady Whistledown, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα της μητέρας και των αδελφών της.

Ωστόσο, όπως αναφέρει και η υπόλοιπη σύνοψη, «χωρίς αυτοπεποίθηση, οι προσπάθειες της Πηνελόπης για γάμο αποτυγχάνουν θεαματικά. Εν τω μεταξύ, ο Κόλιν έχει επιστρέψει από τα καλοκαιρινά του ταξίδια με νέο λουκ και μπόλικη έπαρση. Απογοητεύεται όμως όταν συνειδητοποιεί ότι η Πηνελόπη, το μόνο άτομο που πάντα τον εκτιμούσε όπως ήταν, τον αντιμετωπίζει ψυχρά.  Ανυπομονώντας να ξανακερδίσει τη φιλία της, ο Κόλιν προσφέρεται να καθοδηγήσει την Πηνελόπη για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να τη βοηθήσει να βρει σύζυγο. Ωστόσο, όταν τα μαθήματά του αρχίζουν να λειτουργούν υπερβολικά καλά, ο Κόλιν πρέπει να ξεκαθαρίσει αν τα αισθήματά του για την Πηνελόπη είναι απλώς φιλικά. Τα πράγματα περιπλέκονται για την Πηνελόπη λόγω της ρήξης με την Eloise, η οποία έχει βρει μια νέα φίλη».

Οι τίτλοι των επεισοδίων της 3ης σεζόν του Bridgerton

1ο Μέρος

  • Eπεισόδιο 1: “Out of the Shadows”
  • Eπεισόδιο 2: “How Bright the Moon”
  • Eπεισόδιο 3: “Forces of Nature”
  • Eπεισόδιο 4: “Old Friends”

2ο Μέρος

  • Eπεισόδιο 5: “Tick Tock”
  • Eπεισόδιο 6: “Romancing Mister Bridgerton”
  • Eπεισόδιο 7: “Joining of Hands”
  • Eπεισόδιο 8: “Into the Light”

Bridgerton επεισόδια Netflix

Δείτε το trailer της 3ης σεζόν του Bridgerton:

πηγή: FOXreport.gr

Τρομακτική άνοδος στις απάτες «voice cloning» – Χάκερ χρησιμοποιούν την AI για να αντιγράψουν τη φωνή σας και να αποσπάσουν χρήματα από συγγενείς σας

Παράξενες παραδόσεις των Πειρατών που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ