Μάργκοτ Ρόμπι: «Υποκλίνονται» στα πόδια της – Διαδικτυακή πλατφόρμα πληρώνει χιλιάδες ευρώ για φωτογραφίες με τις πατούσες της

Nέες «επαγγελματικές προτάσεις» φαίνεται πως απέκτησε η Μάργκοτ Ρόμπι έπειτα από την επιτυχία της ταινίας «Barbie» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Barbie: Το παράπονο της Μάργκοτ Ρόμπι για την ταινία και τον συμπρωταγωνιστή της

Σύμφωνα με την Marca, μετά τα πλάνα στην ταινία που δείχνουν τα πόδια της ηθοποιού, στην ίδια έχει γίνει πρόταση για να πουλάει φωτογραφίες με τις πατούσες της.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η πλατφόρμα «Fun With Feet», όπου μπορεί κανείς να ανταλλάξει με άλλους φωτογραφίες ποδιών, έκανε πρόταση στην ηθοποιό.  Μάλιστα, της προσέφερε ένα αρχικό μπόνους ύψους 500.000 δολαρίων.

Βιετνάμ: Γιατί απαγόρευσε την προβολή της ταινίας «Barbie» με την Μάργκοτ Ρόμπι

Σε μια επιστολή που στάλθηκε στην Ρόμπι, ένας από τους διαχειριστές της πλατφόρμας, με το ψευδώνυμο «Liz» πρότεινε στην ηθοποιό να συνεργαστεί μαζί τους για τη δημιουργία περιεχομένου, συνδεδεμένου με την ταινία «Barbie».

«Αγαπητή Μάργκοτ, με λένε Λιζ και βγάζω χιλιάδες δολάρια πουλώντας φωτογραφίες ποδιών στο Fun With Feet. Eπίσης, σου μοιάζω πολύ. Η Barbie είναι όλες οι γυναίκες, αλλά εμείς είμαστε και πραγματικές Barbie, στερεοτυπικά εννοώ», γράφει η επιστολή.

Και συνεχίζει: «Θα ήθελα πολύ να συνεργαστούμε για περιεχόμενο εμπνευσμένο από τη Barbie, καθώς θα μας προσφέρει εκατομμύρια. Επιπλέον, το Fun With Feet προσφέρεται να σας δώσει ένα μπόνους 500.000 δολαρίων για αρχή. Αν συμφωνείτε, θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε και την ομοιότητά μας, αλλά και την εμμονή του κόσμου με όλα τα προϊόντα Barbie, χάρη στα πόδια μας».

Μια παρόμοια προσφορά έγινε και στον Ράιαν Γκόσλινγκ, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές παραπάνω λεπτομέρειες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ