Barbie: Το παράπονο της Μάργκοτ Ρόμπι για την ταινία και τον συμπρωταγωνιστή της

Την αντίδραση των φίλων της αποκάλυψε η Μάργκοτ Ρόμπι όταν τους είπε ότι δεν φίλησε τον συμπρωταγωνιστή της Ράιαν Γκόσλινγκ στην ταινία Barbie.

Βιετνάμ: Γιατί απαγόρευσε την προβολή της ταινίας «Barbie» με την Μάργκοτ Ρόμπι

Η 33χρονη ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό People για τον ρόλο της και για το γεγονός ότι η Barbie δεν είχε ερωτικές σκηνές με τον Ken, τον οποίο υποδύεται ο Ράιαν Γκόσλινγκ. Στην ερώτηση αν είναι χαρούμενη που δεν φίλησε τον συμπρωταγωνιστή της η Μάργκοτ Ρόμπι απάντησε: «Όχι. Αυτό δεν το αισθάνθηκα ως νίκη».

Μάλιστα αποκάλυψε την απογοήτευση που εξέφρασαν οι κολλητές φίλες της. «Όλες οι φίλες μου είπαν: ‘’Δηλαδή έκανες μία ολόκληρη ταινία μαζί του και δεν φιλιέστε; Τι πρόβλημα έχεις; Νομίζαμε ότι είσαι κάπως επικεφαλής σε αυτό». Έτσι παραδέχθηκε ότι αυτό είναι ένα από τα πράγματα που δεν μπορεί να πει ότι έκανε και να το διαγράψει από την λίστα της.

Το τρέιλερ για την ταινία Barbie προκάλεσε φρενίτιδα – Γκόσλινγκ και Ρόμπι στο απόλυτο… ροζ

Από την πλευρά του ο Ράιαν Γκόσλινγκ εμφανίστηκε ανακουφισμένος που οι δυο τους δεν είχαν κάποια σκηνή να φιλιούνται. «Ήταν κάπως αστείο να προσπαθούμε να καταλάβουμε πως θα μπορούσε να ήταν η δική τους (σ.σ. των ρόλων) ιδέα για το φιλί. Είμαι τόσο χαρούμενος που όλο αυτό κόπηκε», παραδέχθηκε ο ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ