Η Τζένη Μπαλατσινού στο “Ενώπιος Ενωπίω” – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχτηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» την Τζένη Μπαλατσινού.

Φανερά συγκινημένη, περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που έζησε πριν από την γέννα, καθώς μια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της θα μπορούσε να εξελιχτεί πολύ επικίνδυνα.

“Γνωρίζαμε από τον Σεπτέμβριο ότι υπήρχε μια δυσκολία, δεν ήθελα να το πολυσκέφτομαι και να μεγεθύνω τη δυσκολία, μέχρι και την τελευταία στιγμή στο μυαλό μου είχα υποβαθμίσει αρκετά αυτή τη δυσκολία” είπε χαρακτηριστικά.

“Ο Βασίλης εκτός από τον άνδρα της ζωής μου αυτή τη στιγμή, υπήρξε και ο φύλακας άγγελος μου γιατί αν δεν ήταν ο Βασίλης να ζητήσει μια δεύτερη γνώμη, δεν θα είμασταν τόσο προετοιμασμένοι για αυτό το οποίο συνέβη. Θα είχαμε πάει λίγο αλλιώς. Με άγνοια” τόνισε.

“Ένα τηλέφωνο έκανα πριν μπω να γεννήσω. Κανείς δεν το ήξερε, ούτε οι γονείς μου, ούτε τα παιδιά μου, πήρα την μοναχή μου στην Πάτμο, και θεωρώ πραγματικά ότι το παιδί μας αυτό είναι ένας άγγελος, οφείλω πολλά πράγματα στον Βασίλη, ήμουν πάρα πολύ τυχερή” αποκάλυψε η Τζένη Μπαλατσινού.

“Έχω περάσει δια πυρός και σιδήρου, μέσα από κάθε δυσκολία, έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος. Αν ήταν όλα εύκολα δεν θα ήμουν αυτή που είμαι” υπογράμμισε.

Η γνωριμία με τον Βασίλη Κικίλια, ο χωρισμός και η “άδεια” που ζήτησε από τις κόρες της

“Συζητάω πάρα πολύ με τις κόρες μου, οτιδήποτε και να κάνω θα το συζητήσω με την Αμαλία και την Αλεξάνδρα. Και όταν ήμουν με τον Βασίλη στην πρώτη μας φάση, οι πρώτες που το έμαθαν ήταν οι κόρες μου. Πριν ανακοινώσουμε το γάμο πήρα “άδεια” από τις κόρες μου” περιέγραψε.

“Η Αλεξάνδρα που έμεινε μαζί μας λόγω COVID είχε μια σχέση που είχε δοκιμασθεί, πολύ καλή. Με τον Μάξιμο είναι μια σχέση τίμια και δίκαιη, σίγουρα κανείς δεν μπορεί να αναπληρώσει τον πατέρα,  και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Βασίλης. Η Αμαλία είναι αυτόνομη λείπει πολύ καιρό” πρόσθεσε.

“Η ζωή είναι απρόβλεπτη, αλλιώς ξυπνάς αλλιώς τελειώνει η μέρα… Εγώ δεν περίμενα ποτέ ότι θα ξαναπαντρευτώ, δεν περίμενα ποτέ ότι θα κάνω τέταρτο παιδί, δεν περίμενα ποτέ ότι θα είμαι με έναν άνδρα, ο οποίος δεν έχει κάνει ένα κύκλο ζωής, πέρασα και αρκετό διάστημα μόνη μου μετά τον χωρισμό” ανέφερε για το διάστημα μετά το διαζύγιό της.

“Όταν ήρθε στην εκπομπή ο Βασίλης έμεινα έκπληκτη με το βιογραφικό του και ήμουν μια γλυκιά οικοδέσποινα. Μετά όλο αυτό, αν κάποιος μου έλεγε ότι θα προσγειωθεί ένα διαστημόπλοιο ή θα γίνει αυτό που έγινε, θα σου έλεγα για το διαστημόπλοιο. Ήρθε μόνο του. Ο Βασίλης επιδίωξε να κάνουμε παρέα… Ήθελε να παίξουμε και τένις και έτσι ξεκίνησαν όλα” συμπλήρωσε.

“Επειδή είχαμε διαφορετικές πορείες ήταν όλο δύσκολο και ώριμα και ρεαλιστικά χωρίσαμε για οκτώ μήνες. Στο τέλος η αγάπη κερδίζει” υπογράμμισε, τονίζοντας ότι έκαναν τα πάντα για να μείνουν χώρια και οι φίλοι τους προσπάθησαν αλλά τελικά κατέληξαν πάλι μαζί.

Δείτε το Ά μέρος:

Η Τζένη Μπαλατσινού για τον χωρισμό με τον Πέτρο Κωστόπουλο: Αρκεί που ξέρουμε εγώ και εκείνος

Το διαζύγιο της Τζένης Μπαλατσινού από τον Πέτρο Κωστόπουλο συζητήθηκε για αρκετό καιρό.

“Όταν έχεις τρία παιδιά, και όταν είσαι στη δημόσια σφαίρα, τα εν οίκω μη εν δήμω ακόμα περισσότερο, και θα συνεχίσω αυτό να το λέω και δεν θα μιλήσω ποτέ για αυτό, γιατί θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να ξέρει κανείς. Αρκεί που ξέρουμε εγώ και εκείνος” σημείωσε.

Η Τζένη Μπαλατσινού περιέγραψε ότι δεν ήταν όλα ρόδινα μεταξύ τους μετά τον χωρισμό και χρειάστηκε αρκετή δουλειά και από τους δύο για να βελτιωθούν οι σχέσεις τους για χάρη των παιδιών.

“Από τα 20 χρόνια θυμάμαι και κρατάω μόνο τις καλές στιγμές, τα παιδιά μας ήταν και συνεχίζουν να είναι το πιο σημαντικό, έχουμε μια καλή συνεννόηση, αυτό χρειάστηκε πάρα πολύ δουλειά και από τους δύο μας, κάτι που χρειάζεται και οι δύο να συνεργάζονται για αυτό, επειδή ένας χωρισμός είναι ένα πένθος, ένας μικρός θάνατος” είπε χαρακτηριστικά.

“Το πιο σημαντικό είναι να έχεις σωστή κρίση και τα προσωπικά να το βγάζεις έξω και να είσαι για το καλό των παιδιών. Δεν ήταν πάντα τέλεια, υπήρξαν στιγμές που δυσκολευθήκαμε αρκετά, όμως υπήρχε πάντα η καλή πρόθεση για τα παιδιά” πρόσθεσε Τζένη Μπαλατσινού.

“Η τηλεόραση για μένα λειτουργούσε ψυχοθεραπευτικά, ειδικά όταν κάναμε το τρίωρο live στο MEGA. Το μεγαλύτερο διάστημα που κάναμε την εκπομπή ήμασταν χωρισμένοι. Ήταν πολύ δύσκολο και σουρεαλιστικό ταυτόχρονα” αποκάλυψε η Τζένη Μπαλατσινού.

Δείτε το Β μέρος:

Ο Βασίλης Κικίλιας δεν μπορούσε παρά να κάνει την δική του παρέμβαση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της συζύγου του, Τζένης Μπαλατσινού στο “Ενώπιος Ενωπίω”.

Ο υπουργός Τουρισμού μίλησε για την γνωριμία τους και για όσα τους συνδέουν.

“Έκανε ένα βήμα πλάγια για να με στηρίξει και την αγαπώ παραπάνω για αυτό” τονίζει.

“Είμαι παραδοσιακός άνδρας και πιστεύω ότι ένας άνδρας πρέπει να διεκδικεί τη γυναίκα που θέλει να έχει δίπλα του. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι δύσκολες ειδικά στις μέρες μας, υπάρχει πίεση, αλλά εγώ σχετικά αργά στη ζωή μου πίστεψα ότι βρήκα τον άνθρωπο μου και τον διεκδίκησα” περιέγραψε.

“Επειδή δεν μπορούσαμε να παίξουμε μπάσκετ, της ζήτησα να παίξουμε τένις. Όταν είδα ότι υπάρχει κάτι πολύ παραπάνω από μια όμορφη γυναίκα, υπάρχει μια πολύ γλυκιά προσωπικότητα, ένας πολύ ωραίος χαρακτήρας, αποφάσισα να την ζητήσω σε γάμο. Η Τζένη έχει σωστά τις προτεραιότητες στη ζωή της, πρώτα από όλα είναι μάνα και αυτό με έχει συγκινήσει ιδιαίτερα, και μετά είναι σύντροφος και συνοδοιπόρος  και είναι σε όλα μέσα και στα εύκολα και στα δύσκολα” πρόσθεσε ο Βασίλης Κικίλιας.

“Δεν φανταζόμουν πριν από χρόνια ότι αυτή θα είναι η οικογένεια μου, έχει τέσσερα εκπληκτικά παιδιά η Τζένη. Ότι πιο όμορφο είναι που έγινα πατέρας. Το βάρος στο σπίτι το σηκώνει η Τζένη. Τα θέλει όλα τακτοποιημένα στο πρόγραμμα. Είναι ωραία αίσθηση να ξέρεις ότι γυρίζεις σπίτι σου και οι άνθρωποι είναι εκεί για σένα” συνέχισε.

“Μιλάω μαζί της για τη ζωή, γιατί η πολιτική είναι ζωή. Πιστεύω στην άποψη της και τη γνώμη της, την συμβουλεύομαι και έχει και το τακτ να μην παρεμβαίνει στη δουλειά μου. Σχεδόν της την έκοψα την δουλειά της και την ευχαριστώ πολύ για αυτό, την αγαπάω παραπάνω, έκανε ένα βήμα πλάγια, για να μου δώσει τη δυνατότητα να υπάρχουν διακριτοί ρόλοι στις δουλειές μας” αποκάλυψε.

“Μαγειρεύει και… αυτοσχεδιάζει οπότε στηρίζει όλη η οικογένεια την προσπάθεια. Ο αθλητισμός σε βοηθάει να βάζεις στόχους και να μην τα παρατάς. Αγαπάω τον τρόπο που αγκαλιάζει τους ανθρώπους γύρω της, ακόμα και τους ξένους, το θαυμάζω αυτό. Η επιμονή της όταν κάτι θέλει είναι σθεναρή” είπε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

Δείτε το Γ μέρος:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ