Τζένη Μπαλατσινού: Η γνωριμία με τον Βασίλη Κικίλια, ο χωρισμός και η “άδεια” που ζήτησε από τις κόρες της

Η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” και στον Νίκο Χατζηνικολάου, όλες τις πτυχές της σχέσης της με τον Βασίλη Κικίλια. Από την πρώτη γνωριμία που έγινε μπροστά στις κάμερες σε μια συνέντευξη μέχρι την άδεια που ζήτησε από τις κόρες της ώστε να κάνει σχέση μαζί του.

“Συζητάω πάρα πολύ με τις κόρες μου, οτιδήποτε και να κάνω θα το συζητήσω με την Αμαλία και την Αλεξάνδρα. Και όταν ήμουν με τον Βασίλη στην πρώτη μας φάση, οι πρώτες που το έμαθαν ήταν οι κόρες μου. Πριν ανακοινώσουμε το γάμο πήρα “άδεια” από τις κόρες μου” περιέγραψε.

“Η Αλεξάνδρα που έμεινε μαζί μας λόγω COVID είχε μια σχέση που είχε δοκιμασθεί, πολύ καλή. Με τον Μάξιμο είναι μια σχέση τίμια και δίκαιη, σίγουρα κανείς δεν μπορεί να αναπληρώσει τον πατέρα,  και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Βασίλης. Η Αμαλία είναι αυτόνομη λείπει πολύ καιρό” πρόσθεσε.

“Η ζωή είναι απρόβλεπτη, αλλιώς ξυπνάς αλλιώς τελειώνει η μέρα… Εγώ δεν περίμενα ποτέ ότι θα ξαναπαντρευτώ, δεν περίμενα ποτέ ότι θα κάνω τέταρτο παιδί, δεν περίμενα ποτέ ότι θα είμαι με έναν άνδρα, ο οποίος δεν έχει κάνει ένα κύκλο ζωής, πέρασα και αρκετό διάστημα μόνη μου μετά τον χωρισμό” ανέφερε για το διάστημα μετά το διαζύγιό της.

“Όταν ήρθε στην εκπομπή ο Βασίλης έμεινα έκπληκτη με το βιογραφικό του και ήμουν μια γλυκιά οικοδέσποινα. Μετά όλο αυτό, αν κάποιος μου έλεγε ότι θα προσγειωθεί ένα διαστημόπλοιο ή θα γίνει αυτό που έγινε, θα σου έλεγα για το διαστημόπλοιο. Ήρθε μόνο του. Ο Βασίλης επιδίωξε να κάνουμε παρέα… Ήθελε να παίξουμε και τένις και έτσι ξεκίνησαν όλα” συμπλήρωσε.

“Επειδή είχαμε διαφορετικές πορείες ήταν όλο δύσκολο και ώριμα και ρεαλιστικά χωρίσαμε για οκτώ μήνες. Στο τέλος η αγάπη κερδίζει” υπογράμμισε, τονίζοντας ότι έκαναν τα πάντα για να μείνουν χώρια και οι φίλοι τους προσπάθησαν αλλά τελικά κατέληξαν πάλι μαζί.

Μπαλατσινού: Νιώθω άσχημα όταν με λένε κυρία υπουργού

“Νιώθω λίγο άσχημα όταν μου λένε κυρία υπουργού. Είναι μια ταμπέλα. Θα πρέπει να αλλάξει κάτι; Όχι…” σχολίασε η Τζένη Μπαλατσινού.

“Απλά νιώθω ότι τώρα ίσως έχω τη δυνατότητα οτιδήποτε θέλω να κάνω να βοηθήσω, μπορώ πιο εύκολα. Εμένα αυτό μου δίνει πολύ μεγάλη ενέργεια, εκεί μπορώ να το εκμεταλλευτώ καλά. Για θέματα υγείας παράδειγμα. Όταν έχεις θέση κύρους και εξουσίας είναι ύβρις να μην κάνεις το ανθρωπίνως δυνατό για να βοηθήσεις και ειδικά σε θέματα υγείας. Ένιωσα πιο πολύτιμη και πιο σημαντική, ότι μπορούσα με ένα τηλέφωνο να φέρω εις πέρας ένα δύο πράγματα. Όπως και στο ίδρυμα “Ελίζα” με τα κακοποιημένα παιδιά, έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου, ώστε να προχωρήσουν κάποιες καταστάσεις” πρόσθεσε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ