Τζένη Μπαλατσινού: Αυτοπροσδιορίζομαι ως μάνα – Τι είπε για το ατύχημα της κόρης της

Η Τζένη Μπαλατσινού στην αρχή της εκπομπής “Ενώπιος Ενωπίω” τόνισε ότι αυτοπροσδιορίζεται ως μάνα.

“Νομίζω ότι έχω μια μητρική στόφα, όχι μόνο σε ότι αφορά τα παιδιά μου αλλά και σε όλες μου τις εκφάνσεις, με τους φίλους μου νιώθω πολύ μητρικά με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι, θέλω να νιώθουν ασφάλεια οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου” ανέφερε.

“Κάθε φορά η αγάπη για τα παιδιά διπλασιάζεται, τώρα με το μωρό μας, νόμιζα ότι θα ήμουν πιο χαλαρή, η αγάπη της μάνας και του πατέρα δεν σταματά σε αριθμούς. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω τα παιδιά, το κάθε ένα είναι εντελώς διαφορετικό, το κάθε παιδί έχει το δικό του χαρακτήρα, τη μοναδικότητα του.  Για μένα παίζει ρόλο το βλέμμα της μάνας πάνω στο κάθε παιδί, το βλέμμα δεν μπορεί να κρύψει πράγματα, ο κάθε χαρακτήρας του παιδιού και η κάθε σχέση είναι μοναδική” υπογράμμισε.

Η Τζένη Μπαλατσινού για το ατύχημα της Αμαλίας

“Δεν συγκρίνεται με κάτι και εύχομαι σε κανέναν γονιό να μην χτυπήσει το τηλέφωνο και ακούσει κάτι άσχημο για το παιδί του, ήταν σοκ δεν συγκρίνεται με τίποτα.  Απλά χρειάστηκε εκείνη τη στιγμή να σκεφτείς θετικά, να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά, και για μένα ήταν πολύ δύσκολο γιατί υπήρχε και η απόσταση, έπρεπε να ταξιδέψω μια μέρα για να είμαι κοντά στο παιδί μου και σε δύσκολες συνθήκες με COVID” περιέγραψε συγκινημένη για την περιπέτεια υγείας της κόρης της.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ