Κικίλιας – Μπαλατσινού: Η πρώτη φωτογραφία μετά τη βάπτιση του γιου τους

Στην Πάτμο έγινε η βάπτιση του γιου της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια, που ονομάστηκε Παναγιώτης – Αντώνιος. Νονοί του μπέμπη είναι η καλή φίλη της Τζένης Μπαλατσινού, Βιολέττα Λάππα, αλλά και ο γιος της Μάξιμος, καθώς και ο κουμπάρος τους Ηλίας Καντζούρης.

Ο υπουργός Υγείας, δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του μικρού μετά τη βάπτιση, όπου είναι και οι τρεις μαζί. Η Τζένη Μπαλατσινού σχολίασε με τρεις καρδούλες.

Οι προετοιμασίες για τη βάφτιση ήταν πυρετώδεις εδώ και εβδομάδες. Στο πλευρό του ζευγαριού βρέθηκαν λίγοι φίλοι και συγγενείς για το μυστήριο, λόγω των αυστηρών μέτρων για την εξάπλωση του κορονοϊού.

Το ζευγάρι επιθυμούσε να αποφευχθεί ο συνωστισμός, αλλά και να τηρηθούν τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή τους προς τα Μέσα Ενημέρωσης, προς τα οποία απευθύνουν έκκληση να σεβαστούν την ιδιωτικότητα του μυστηρίου και την απόφασή τους να μην επιτραπεί η παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή τους που εστάλη στα Μέσα Ενημέρωσης μέσω του δικηγόρου τους, Νίκου Αγαπηνού, αναφερόταν “Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα του μυστηρίου της βάπτισης του γιου μας, καθώς και την απόφασή μας να μην επιτραπεί η παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ, φωτογράφων κτλ, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, ούτε στην εκκλησία, ούτε σε άλλο χώρο στο πλαίσιο της βάπτισης ή συνδεόμενο με τη βάπτιση, ώστε να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε συνωστισμός και να τηρηθούν πλήρως οι υγειονομικές οδηγίες και μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Σας ευχαριστούμε. Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού”

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.