GNTM: “Λύγισε” η Ισμήνη στην αποχώρηση του πιο αγαπημένου μοντέλου

Έντονα συγκινητικές ήταν οι στιγμές στο GNTM καθώς αποχώρησε ένα από τα πιο αγαπημένα μοντέλα του ριάλιτι.
Τις χειρότερες φωτογραφίες είχαν ο Ναπολέων και ο Γιάννης, με τον Ναπολέων να επιμένει να αποχωρήσει αυτός για να παραμείνει ο Γιάννης, κάτι που τελικά δεν έγινε δεκτό, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο Γιάννης, ο οποίος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά μέσα στο ριάλιτι.
Μάλιστα η Ισμήνη Παπαβλάσοπούλου δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα, λέγοντας μαζί με τους άλλους κριτές “όλοι αγαπάνε τον Τζόνι”. Ο Γιάννης περίλυπος άρχισε να κλαίει και αυτός.
“Έκανες υπέρβαση και πράγματα που δεν περίμενα να δω, πραγματικά μπράβο σου και συγχαρητήρια για την πορεία που είχες” είπε η Ισμήνη στον Γιάννη.
“Συγκινήθηκα με τους κριτές και με την Ισμήνη που δεν περίμενα να συγκινηθεί έτσι, και όλα τα παιδιά που με αγκαλιάσανε, για μένα δεν υπάρχουν ούτε στρατόπεδα, ούτε παρέες εγώ τους αγαπώ όλους το ίδιο, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναν, απλά θέλω να τους πάρω όλους αγκαλιά, και θα μου λείψει που δεν θα ξυπνάω μαζί τους και δεν θα τρώμε πρωινό, να βλέπουμε τα μηνύματα. μου φαίνεται πολύ περίεργο” είπε ο Γιάννης και ξέσπασε σε κλάματα.
“Ο Τζόνι ήταν μια φλόγα μέσα στο παιχνίδι, μας πόνεσε πολύ που φεύγει είπε ένας από τους συμπαίκτες του” ενώ ο Ντίνος είπε: “δεν άξιζε να φύγει γιατί έχει μέσα του μια φλόγα και εγώ πάω με τη φλόγα”.
“Είσαι το καλύτερο παιδί” του είπε η Μαρία συγκινημένη. “Είχαμε δεθεί όλοι μαζί του” κατέληξε η Μαρία.
Δείτε τις συγκινητικές στιγμές του GNTM:
Exit mobile version