Το κοριτσάκι της φωτογραφίας έχει παίξει στην «Πολυκατοικία» – Μπορείτε να την αναγνωρίσετε;

Το γλυκό κοριτσάκι της φωτογραφίας που ποζάρει μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, ξεκίνησε την καριέρα της στον χώρο του θεάματος από τα καλλιστεία του ANT1, ενώ έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την κωμική σειρά «Η Πολυκατοικία».

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να την αναγνωρίσετε;

Έλενα Ασημακοπούλου

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Έλενα Ασημακοπούλου στην παιδική της ηλικία!

Έλενα Ασημακοπούλου
Πηγή: Instagram/elena_asimakopoulou

Ποια είναι η Έλενα Ασημακοπούλου

Η Έλενα Ασημακοπούλου γεννήθηκε στις 27 Ιανουαρίου του 1984, στον Άγιο Στέφανο Αττικής. Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε αισθητική και κομμωτική.

Το 2006 αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στα καλλιστεία του ANT1. Εκεί κέρδισε τον τίτλο Β’ Μις Ελλάς και άρχισε να εργάζεται ως μοντέλο.

«Μία πελάτισσα σε ένα κομμωτήριο που δούλευα με παρότρυνε να δηλώσω συμμετοχή στα καλλιστεία, πήγα για πλάκα και βγήκα αναπληρωματική Μις Ελλάς. Καταλαβαίνεις πώς είσαι στην πραγματικότητα αλλά δεν μπορείς να πεις “Είμαι κουκλάρα, θεά”», είχε εξηγήσει σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Η πορεία της στην υποκριτική ξεκίνησε την σεζόν 2007-2008, συμμετέχοντας στην κωμική σειρά του MEGA «1 μήνας και κάτι». Ενώ, έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την κωμική σειρά «Η Πολυκατοικία». Κατά την διάρκεια της καριέρας της έχει λάβει μέρος στα σίριαλ: «Ονειροπαγίδα», «Με τα παντελόνια κάτω», «Κλεμμένα Όνειρα», «Για Πάντα Παιδιά» και «Άγρια γη».

Φέτος το τηλεοπτικό κοινό την απολαμβάνει στην κωμική σειρά του STAR: «Στα Σύνορα».

Επίσης, η Έλενα Ασημακοπούλου τη σεζόν 2015-2016 συμμετείχε στη ψυχαγωγική εκπομπή του Epsilon TV «Namaste», την οποία παρουσίαζε η Ναταλία Γερμανού.

«Στη συνεργασία μου με τη Ναταλία Γερμανού, δεν νομίζω ότι ήμουν η μόνη που δεν πέρασε καλά. Όλοι πιεστήκαμε εκείνη την χρονιά. Δεν είχε να κάνει με τη Ναταλία προσωπικά. Απλά ήταν η εκπομπή της και τότε ρωτήθηκα και πήγε κάπως προσωποποιημένα προς τη Ναταλία», είχε δηλώσει στη συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Ο γάμος, η κόρη της και το διαζύγιο

Το 2007 ξεκίνησε την σχέση της με τον Ιταλό ποδοσφαιριστή Μπρούνο Τσιρίλο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το 2010 και την ίδια χρονιά γεννήθηκε η κόρη τους, Μαρία-Ροζάρια.

Το 2018 παντρεύτηκαν και με θρησκευτικό γάμο. Το 2022 η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το 2023, είχε πει για τον χωρισμό της: «Πριν από ένα χρόνο χωρίσαμε με τον Μπρούνο Τσιρίλο. Με πάρα πολλές συζητήσεις που είχαν γίνει τότε και με μια συμβουλή που δέχτηκα από παιδοψυχολόγο για να μπορέσω κι εγώ να κάνω ότι πρέπει για το παιδί μου, μπορώ να σου πω ότι πήγε καλά. Το πρώτο διάστημα ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα αλλά της μιλούσα πολύ, γενικά το κάνω αυτό. Συζητάμε πολλά πράγματα. Η Μαρία έχει τέτοια ωριμότητα που αν την δεις θα πεις δεν είναι 13 ετών».

Στη συνέχεια, για την απόφασή της να χωρίσει και την οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόταν είχε σημειώσει: «Όταν πήρα την απόφαση να χωρίσω δεν σημαίνει ότι είχα λυμένα τα προβλήματα της ζωής μου, τα οικονομικά μου, την δουλειά μου, δεν είχα τίποτα στην άκρη. Μετά από κάποια χρόνια ξεκινούσα να παίρνω τηλέφωνα να λέω ότι είμαι διαθέσιμη, ότι μπορώ να εργαστώ ξανά, ότι το θέλω πολύ. Φέτος, στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ανταποκρίθηκε αμέσως η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και μου έδωσε μια θέση με πολύ αγάπη και πολύ απλόχερα στην «Άγρια γη» και βρήκα τα πατήματά μου».

«Αισθανόμουν αρκετά μόνη»

Ακόμα, στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά είχε εξομολογηθεί: «Το πρώτο διάστημα αισθανόμουν αρκετά μόνη. Ο χωρισμός δεν συνέβη όταν το ανακοίνωσα. Αισθάνομαι ελεύθερη γυναίκα πλέον. Δεν έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή μου. Αισθάνομαι πιο άνετη που μπόρεσα να επανέλθω επαγγελματικά. Τώρα είμαι πολύ καλά».

«Οι γυναίκες θέλουμε αρκετό χρόνο για να επανέλθουμε από έναν χωρισμό. Η κόρη μου βρίσκεται στην προ-εφηβεία, είναι μια πολύ ευαίσθητη ηλικία αυτή. Η Μαρία ήταν ενημερωμένη από την αρχή για τον χωρισμό μας. Είναι πολύ ώριμο παιδί. Θα τη γνωρίσεις κάποια στιγμή και θα καταλάβεις. Πολλές φορές που εγώ δεν είμαι καλά ψυχολογικά, εκείνη θα έρθει και θα με ανεβάσει. Με καταλαβαίνει, είμαι η μαμά της. Και εγώ το ίδιο θα έκανα για εκείνη», είχε προσθέσει.

«Με τη Μαρία είμαστε πολύ ενωμένες»

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! μιλώντας για την κόρη της είχε αναφέρει: «Η Μαρία δεν με έχει προβληματίσει ποτέ. Ακόμη και τώρα που είναι έφηβη είναι ένα παιδί πολύ λογικό και ώριμο. Με καταλαβαίνει και δεν με έχει δυσκολέψει ποτέ».

«Δεν ξέρω αν είναι θέμα τύχης. Από τότε που ήταν πολύ μικρή ακόμη ξεκινήσαμε να κάνουμε πολλές συζητήσεις, για όλα τα θέματα, οτιδήποτε αφορούσε εμένα ή εκείνη. Με τη Μαρία είμαστε πολύ ενωμένες. Αισθάνομαι πολλές φορές ότι είναι πιο ήρεμη σε σχέση με μένα στην εφηβεία. Εγώ την είχα δυσκολέψει αρκετά τη μητέρα μου. Στην εφηβεία μου είχα περισσότερες έντονες αντιδράσεις και εκρήξεις. Η Μαρία είναι πολύ πιο ώριμη από ό,τι ήμουν εγώ στην ηλικία της. Εγώ, ας πούμε, έλεγα στη μητέρα μου πως ήμουν κάπου και ήμουν κάπου αλλού», είχε συνεχίσει.

«Από τη στιγμή που ξεκίνησε να επικοινωνεί σωστά μαζί μου και να αντιλαμβάνεται μιλούσαμε για τα πάντα. Δεν της έχω αφήσει ποτέ αναπάντητο ερώτημα. Μου αρέσει να της λέω πάντα την αλήθεια. Θεωρώ πως τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν με αλήθειες, ακόμη και αν αυτές είναι σκληρές», είχε καταλήξει.

Την φωτογραφία από την παιδική της ηλικία την είχε ανεβάσει η ίδια η Έλενα Ασημακοπούλου στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram στις 25 Δεκεμβρίου του 2018.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ