Πρίγκιπας Ουίλιαμ – Πρίγκιπας Χάρι: Παραμένουν δύο «ξένοι» – Τι θα γίνει σε εκδήλωση προς τιμήν της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Ο πρίγκιπας Χάρι με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ σε παλαιότερη συνάντηση.

Ο πρίγκιπας Χάρι με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ σε παλαιότερη συνάντηση. Πηγή: EPA

Νέα δημόσια εμφάνιση σήμερα για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ που προσπαθεί να αφήσει στο παρελθόν το σκάνδαλο με την φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον για την Γιορτή της Μητέρας.

Ο διάδοχος του θρόνου έπαιξε μπάσκετ με παιδιά και είχε επιτυχία στα καλάθια κατά την διάρκεια εγκαινίων μίας φιλανθρωπικής εγκατάστασης για νέους στο Λονδίνο.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, ο οποίος έπαιξε επίσης μπιλιάρδο και διακόσμησε μπισκότα σε μια εκπαιδευτική κουζίνα, συναντήθηκε σήμερα το πρωί με μια ομάδα νέων. Μάλιστα αστειεύτηκε κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. «Πώς είναι αυτό; Εντάξει; Είναι στοιχειωδώς βρώσιμο. Δεν είναι τόσο καλό όσο το δικό σου, αλλά είναι αρκετό. Στα δύο λεπτά που έχω να το κάνω», είπε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Αργότερα σήμερα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο αδερφός του θα λάβουν μέρος στην ίδια εκδήλωση για την μητέρα τους αλλά σε ξεχωριστά χρονικά διαστήματα. Οι δύο πρίγκιπες θα παρακολουθήσουν μια τελετή για βραβείο Diana Legacy Award.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα παραστεί αυτοπροσώπως στην εκδήλωση στο Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου, όπου θα εκφωνήσει ομιλία για την 25η επέτειο της φιλανθρωπικής οργάνωσης και θα απονείμει βραβεία.

Ο πρίγκιπας Χάρι θα πάρει την σκυτάλη και θα μιλήσει σε βιντεοκλήση με τους 20 νικητές. Σύμφωνα με την Daily Mail, η συμμετοχή του θα πραγματοποιηθεί μόνο αφού ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα έχει αποχωρήσει από την τελετή.

Exit mobile version