Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Υπήρξε καβγάς με την Καμίλα – Το παρασκήνιο πίσω από την άδεια της βασίλισσας

Με τον βασιλιά Κάρολο να απέχει από τα δημόσια βασιλικά καθήκοντα του κατά τη διάρκεια της θεραπείας του για τον καρκίνο, είναι δεδομένο ότι μεγάλο βάρος των υποχρεώσεων του Παλατιού έχει πέσει στους ώμους του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Επισκέφθηκε εβραϊκή συναγωγή – Τι είπε για την Κέιτ Μίντλετον

Ο διάδοχος του θρόνου περιγράφεται στον διεθνή Τύπο ως ένας άνθρωπος με αρκετά ισχυρή άποψη που δεν συγχωρεί εύκολα. Θεωρείται ότι είναι αυτός που εμποδίζει την επιστροφή του πρίγκιπα Χάρι στο Παλάτι. Τώρα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φέρεται να ήρθε σε αντιπαράθεση με ένα ακόμη μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, την βασίλισσα Καμίλα.

Η απόφαση της βασίλισσας να πάρει μία εβδομάδα άδεια σε μία δύσκολη περίοδο για την βασιλική οικογένεια, που προσπαθεί να ανταποκριθεί στις δημόσιες δεσμεύσεις του θεσμού, προκάλεσε έκπληξη. Ο βασιλιάς Κάρολος και η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον βρίσκονται εκτός δράσης για λόγους υγείας και δεν υπάρχουν αρκετά μέλη της βασιλικής οικογένειας να συμμετέχουν σε δημόσιες εκδηλώσεις.

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά το χειρουργείο – ΦΩΤΟ

Έτσι προκλήθηκε η εύλογη απορία γιατί η βασίλισσα Καμίλα επέλεξε αυτό το χρονικό διάστημα να πάρει άδεια και να απέχει από τα καθήκοντα της. Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, η απόφαση ελήφθη όταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ συγκρούστηκε με την Καμίλα και αποφάσισε να μην εμφανιστεί στο μνημόσυνο για τον νονό του και τέως βασιλιά Κωνσταντίνο στο Ουίνδσορ.

Τότε ήταν που η βασίλισσα αποφάσισε να πάρει άδεια μίας εβδομάδας και να απέχει από το προσκήνιο. Γι’ αυτό πλέον το βάρος των καθηκόντων πέφτει στον διάδοχο του θρόνου και την αδελφή του βασιλιά Καρόλου, την πριγκίπισσα Άννα.

Κέιτ Μίντλετον: Έγινε επαναπροσέγγιση με την Μέγκαν Μαρκλ – Την πήρε τηλέφωνο με τις ευλογίες του βασιλιά Καρόλου

Τώρα αρκετοί εικάζουν ότι αυτή είναι μία καλή ευκαιρία για τον πρίγκιπα Άντριου να επιστρέψει ως εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας μετά την συμμετοχή του στο σεξουαλικό σκάνδαλο με τον χρηματιστή Τζέφρι Επστάιν. Για την επαναφορά του πρίγκιπα Άντριου στα βασιλικά καθήκοντα πηγή από την βασιλική αυλή ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να συμβεί. «Έχει δύο ευκαιρίες… καμία και καμία απολύτως», ανέφερε η πηγή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ