Ματίνα Νικολάου: Δεν αγχώθηκα ποτέ ότι θα στιγματιστώ με τον ρόλο της «Βάνιας»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Ματίνα Νικολάου. Η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή υποδυόμενη την «Βάνια», στην ψυχαγωγική εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι», μίλησε και για τον συγκεκριμένο ρόλο.

Η Ματίνα Νικολάου κατά την διάρκεια της συνέντευξης ανέφερε: «Νομίζω πως ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα ήθελε να κάνει καθημερινή εκπομπή. Θα ήμουν θετική να ξανακάνω τη «Βάνια», μπορεί να εξελιχθεί αυτός ο ρόλος».

Ακόμα, είπε ότι: «Οι ρόλοι συνήθως κρατάνε το πολύ τρεις σεζόν, ο ρόλος της «Βάνιας» κράτησε λίγο παραπάνω και σε καθημερινή βάση. Σίγουρα ήταν πάρα πολύ έντονο και στην δική μου την ζωή η «Βάνια», αλλά υπάρχει πάντα μέσα μου. Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσα να το ισορροπήσω κάνοντας και άλλα πράγματα, πρώτα για μένα.

Σίγουρα ο κόσμος που δεν βλέπει θέατρο, με έχει δει μόνο στην τηλεόραση και σ’ αυτή την εκπομπή συγκεκριμένα. Οπότε το στοίχημά μου είναι να κάνω τον κόσμο αυτόν που με είδε έτσι, να έρθει και στο θέατρο να με δει και κάπως διαφορετικά. Δεν αγχώθηκα ποτέ ότι θα στιγματιστώ με τον ρόλο της «Βάνιας»».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ