Κέιτ Μίντλετον: Έγινε επαναπροσέγγιση με την Μέγκαν Μαρκλ – Την πήρε τηλέφωνο με τις ευλογίες του βασιλιά Καρόλου

Εδώ και εβδομάδες ο διεθνής Τύπος ασχολείται με την διαμάχη στην βασιλική οικογένεια της Βρετανίας και δημοσιεύει πληροφορίες ότι γίνονται προσπάθειες επαναπροσέγγισης με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ.

Τώρα δημοσίευμα της Daily Mirror, υποστηρίζει ότι η Κέιτ Μίντλετον ήταν αυτή που έκανε το πρώτο βήμα και προσέγγισε την Μέγκαν Μαρκλ με στόχο να αφήσουν πίσω τους την διαμάχη. Ο βασιλιάς Κάρολος φαίνεται ότι είναι αυτός που έδωσε τις ευλογίες του για να γίνει το τηλεφώνημα της πριγκίπισσας της Ουαλίας στην Μέγκαν Μαρκλ.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας πιστεύεται ότι τηλεφώνησε στη δούκισσα του Σάσεξ για να «ξεκαθαρίσει τα πράγματα» μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του Όμιντ Σκόμπι με τίτλο «Endgame».

Την πήρε τηλέφωνο με τις ευλογίες του βασιλιά Καρόλου

Το βιβλίο επανέφερε στα πρωτοσέλιδα την διαμάχη στην βασιλική οικογένεια αφού ανέφερε τις δηλώσεις της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι ότι δύο μέλη της βασιλικής οικογένειας είχαν αναφερθεί στο χρώμα του δέρματος του πρίγκιπα Άρτσι πριν γεννηθεί.

Σε μία έκδοση του βιβλίου κατονομάστηκαν ο βασιλιάς Κάρολος και η πριγκίπισσα της Ουαλίας ως τα άτομα που σχολίασαν το χρώμα του δέρματος του παιδιού. Τώρα πηγή ανέφερε ότι ο Βρετανός μονάρχης προέτρεψε τη νύφη του να προσεγγίσει τη Μέγκαν Μαρκλ για να βάλει τέλος στο δράμα αφού ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αρνήθηκε να μιλήσει στον αδερφό του και την σύζυγο του.

«Λίγο μετά τη δημοσίευση των ισχυρισμών του βιβλίου, η Κέιτ επικοινώνησε με τη Μέγκαν για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα», δήλωσε πηγή στο In Touch Weekly. Εξήγησε επίσης πώς ο βασιλιάς, Κάρολος ήταν αυτός που ζήτησε το τηλεφώνημα. «Ο Κάρολος ανάγκασε την Κέιτ να γίνει η ειρηνοποιός του μετά την άρνηση του Ουίλιαμ», τόνισε η πηγή.

Και πρόσθεσε: «Συμφώνησε, γιατί όταν πρόκειται για τη βασιλική οικογένεια, η Κέιτ πάντα έπαιρνε σοβαρά τα καθήκοντά της. Κάνει ό,τι της λένε. Αυτή η διαμάχη έχει γίνει τόσο απρεπής και εκτός ελέγχου, που έχει αρχίσει να επισκιάζει τη βασιλεία του και ολόκληρη τη μοναρχία».

Ο βασιλιάς Κάρολος ελπίζει να «επουλώσει τη ρήξη μια για πάντα», σύμφωνα με την πηγή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ