Βελόπουλος για παρέμβαση Τσίπρα: Οι δηλώσεις του έγιναν για να στηρίξουν την κυβέρνηση

Δηλώσεις για την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα, την υπόθεση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου αλλά και τα Τέμπη, έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Σχετικά με την παρέμβαση του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργού, ο Κυριάκος Βελόπουλος επισημαίνει πως «ο θυμόσοφος ελληνικός λαός λέει ότι τα στερνά τιμούν τα πρώτα. Μετά τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα αποδεικνύεται ένα πάρα πολύ απλό πράγμα: ότι οι δηλώσεις αυτές έγιναν για να στηρίξουν την κυβέρνηση».

«Το δεύτερο έχει να κάνει κυρίως με τα στερνά, που δεν τον τιμούν τον κ. Τσίπρα, γιατί τα πρώτα έλεγαν άλλα», προσθέτει ο κ. Βελόπουλος. «Αυτό που πρέπει να τονίσουμε και να ρωτήσουμε τον κ. Τσίπρα: τελικά υπήρχε σκάνδαλο Novartis; Γιατί στην Αμερική, για το σκάνδαλο Novartis η εταιρεία κλήθηκε να πληρώσει δισεκατομμύρια ευρώ. Στην Ελλάδα τίποτα. Άρα και ο ίδιος είναι συμμέτοχος στην συγκάλυψη της Novartis».

«Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση Ασημακοπούλου επιβεβαιώνουν την Ελληνική Λύση»

«Οι εξοργιστικές αποκαλύψεις γύρω από τη χρήση ηλεκτρονικών διευθύνσεων Ελλήνων του εξωτερικού από την κ. Ασημακοπούλου, τεκμηριώνουν τα δόλια σχέδια της ΝΔ που θέτει σε κίνδυνο το αδιάβλητο των εκλογών», αναφέρει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Όπως επισημαίνει σε δήλωσή του, «πρόκειται για την απόλυτη δικαίωση της Ελληνικής Λύσης, καθώς έγκαιρα προειδοποιήσαμε ότι ο σχεδιασμός της ΝΔ, τον οποίο καταγγείλαμε και καταψηφίσαμε σε αντίθεση με άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, είναι ουσιαστικά προαναγγελία εκλογικής νοθείας».

Παράλληλα, ο κ. Βελόπουλος υπογραμμίζει ότι «η Ελληνική Λύση είναι πανέτοιμη για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου με χιλιάδες εκλογικούς αντιπροσώπους που θα αποτρέψουν τους άνομους σχεδιασμούς της Νέας Δημοκρατίας».

«Η ΝΔ είχε την πρόθεση να υλοποιήσει νοθεία στις εκλογές»

«Η ιστορία της κας Ασημακοπούλου είναι ο μίτος της Αριάδνης. Τώρα που ξετυλίγεται, λοιπόν, το κουβάρι, οδηγούμαστε σε ένα συμπέρασμα: Ότι η ΝΔ είχε την πρόθεση να υλοποιήσει, αυτό που κατήγγειλε η Ελληνική Λύση, τη νοθεία στις εκλογές», ισχυρίζεται σε άλλη δήλωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

«Καλούμε όλα τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου, να παλέψουμε ώστε αυτός ο νόμος, που είναι νοθευτικός και καλπονοθευτικός, να μην εφαρμοστεί ποτέ. Όλοι μαζί από κοινού να ζητήσουμε την απόσυρση αυτής της νοθείας που επιχειρεί να κάνει η ΝΔ με τη δήθεν ψήφο των αποδήμων», καταλήγει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Για Τέμπη: «Ήταν μια εγκληματική ενέργεια συγκεκριμένων κέντρων»

Ως μια «εγκληματική ενέργεια συγκεκριμένων κέντρων ολιγαρχών, λαθρεμπορίου πετρελαίου», χαρακτηρίζει την τραγωδία των Τεμπών ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, σε σημερινή δήλωσή του, ενώ υποστηρίζει ότι «τότε όλοι αγωνίστηκαν για να συγκαλύψουν το θέμα».

Αναλυτικά, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσξς αναφέρει τα εξής: «Θέλει πολύ θράσος να περάσει ένας ολόκληρος χρόνος και να θυμηθούν όλα τα κόμματα της αντιπολιτεύσεως, αυτό που λέγαμε από τις 4 Μαρτίου του 2023 εμείς για τα Τέμπη. Ότι ήταν μια δολοφονική, εγκληματική ενέργεια συγκεκριμένων κέντρων ολιγαρχών, λαθρεμπορίου πετρελαίου. Τα ερωτήματα ήταν πάρα πολλά. Δυστυχώς τότε κανένα κόμμα δεν βοήθησε την Ελληνική Λύση. Δυστυχώς τότε όλοι αγωνίστηκαν για να συγκαλύψουν το θέμα. Άλλο λοιπόν το θάρρος για να λες την αλήθεια και άλλο το θράσος για να κάνεις, αυτό που λέμε, τυμβωρυχία πάνω σε νεκρούς».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ