Μέγκαν Μαρκλ: Θα συναντούσε μόνο αυτά τα 3 μέλη της βασιλικής οικογένειας αν επέστρεφε στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι επέστρεψαν στο Ηνωμένο Βασίλειο λίγες μόνο φορές από τη δραματική αποχώρησή τους από τη βασιλική οικογένεια το 2020.

Ωστόσο, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ ενδέχεται σύντομα να ταξιδέψουν πίσω στη χώρα για να περάσουν περισσότερο χρόνο με τον βασιλιά Κάρολο, υπό το φως της πρόσφατης διάγνωσης καρκίνου.

Ωστόσο, εάν το ζευγάρι επιστρέψει στο Λονδίνο προσωρινά, υποτίθεται ότι θα υπόκεινται σε «αυστηρούς κανόνες» σχετικά με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας με τα οποία μπορούν να επανενωθούν.

«Θα μπορούσαν να περιοριστούν, νομίζω, σε συναντήσεις με τον βασιλιά Κάρολο και ίσως τις πριγκίπισσες Ευγενία και Βεατρίκη», είπε η βασιλική ειδικός Τζένι Μποντ στο New Magazine, σύμφωνα με τη Mirror .

«Η υπόλοιπη οικογένεια θα πρέπει να σκεφτεί πολύ τις συνέπειες της συνάντησης με τον Χάρι και τη Μέγκαν», συνέχισε.

Η Μαρκλ και ο Χάρι βρίσκονται σε μια διαμάχη πολλών ετών με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την πριγκίπισσα Κέιτ. Η Μποντ ισχυρίστηκε ότι άλλα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως η πριγκίπισσα Άννα, θα αναγκάζονταν να επιδείξουν την «πίστη» τους στον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα της Ουαλίας και ως εκ τούτου θα απέφευγαν την επανένωση με τους Σάσεξ.

Τι υποστηρίζει ο πρώην μπάτλερ του βασιλιά Καρόλου

Εν τω μεταξύ, ο πρώην μπάτλερ του Καρόλου, Γκραντ Χάρολντ, δήλωσε στην Post την Παρασκευή ότι η επιστροφή του Χάρι και της Μαρκλ στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι «πιθανή» — και πιθανώς μόνιμη.

«Είναι δύσκολο να πει κανείς, δεδομένου όλων όσων συνέβησαν και της εμπιστοσύνης που έχει καταρρεύσει εάν θα μπορούσαν να επιστρέψουν ως βασιλιάδες πλήρους απασχόλησης, αλλά πάντα έλεγα ότι αν ο Χάρι επέστρεφε στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι πιθανό», είπε ο Χάρολντ. Αλλά ο Χάρι θα έπρεπε να επανορθώσει με τον Ουίλιαμ πριν από μια μόνιμη μετεγκατάσταση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Φωτογραφία: AP

«Θα μπορούσε να έχει μια συζήτηση με τον αδελφό του για την επανέναρξη των βασιλικών του καθηκόντων, αλλά προφανώς υπάρχουν τόσα πολλά που έχουν συμβεί τα τελευταία δύο χρόνια και αυτά πρέπει να διευθετηθούν προτού οι Σάσεξ επιστρέψουν οριστικά», εξήγησε ο Χάρολντ.

«Δεν νομίζω ότι θα ήταν αδύνατο – όταν εργαζόμουν για τη βασιλική οικογένεια, είδα πόσο δεμένοι ήταν ο Ουίλιαμ και ο Χάρι, δεν νομίζω ότι αυτή είναι μια σχέση που έχει πάει πολύ μακριά για να θεραπευτεί ή να διορθωθεί».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ