Χάρι – Μέγκαν: «Έχει αποκλειστεί εντελώς η επιστροφή τους σε βασιλικά καθήκοντα» – Τι αποκαλύπτει έμπειρος δημοσιογράφος

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν πει πάρα πολλά για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την βασίλισσα Καμίλα για να έχουν ελπίδες να ξαναποκτήσουν έναν υβριδικό βασιλικό ρόλο, δήλωσε ένας ειδικός, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun.

Οι γνώστες του παλατιού υποστηρίζουν ότι ο Χάρι έχει προσφερθεί να κάνει μια προσωρινή βασιλική επιστροφή για να υποστηρίξει τον βασιλιά Κάρολο. Αλλά ο βετεράνος βασιλικός συντάκτης Valentine Low δήλωσε ότι η επιστροφή έχει “αποκλειστεί εντελώς”.

Είπε ότι η επίθεση-βόμβα του Χάρι κατά του Γουίλιαμ και της Καμίλα στα απομνημονεύματά του αποτελεί “τεράστιο εμπόδιο” για την επιστροφή του. Μιλώντας στην εκπομπή Royal Exclusive της The Sun, ο Low είπε: “Ο Χάρι και η Μέγκαν έκαναν και είπαν τόσα πολλά πράγματα για τον Γουίλιαμ, για την Καμίλα, για τον ίδιο του τον πατέρα.

“Θα πίστευε κανείς ότι υπάρχουν τεράστια εμπόδια για να έρθει και να κάνει οτιδήποτε. Μακροπρόθεσμα, μπορώ να το αποκλείσω εντελώς; Όχι, δεν νομίζω ότι μπορώ. Αλλά είναι πολύ μακριά. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να το σκεφτούμε προς το παρόν”.

Και πρόσθεσε: «Είναι απολύτως συναρπαστικό. Αυτό θα άλλαζε τα πάντα – μέχρι τώρα είχε αποκλειστεί εντελώς. Αυτό που ήταν ενδιαφέρον ήταν ότι, ξέρετε, μέσα σε 24 ώρες οι πηγές του παλατιού το απέκλειαν.»

Ο Low, πρώην δημοσιογράφος των Times πρόσθεσε: “Πρέπει να πούμε ότι είναι αρκετά απίθανο. Η εκλιπούσα βασίλισσα ήταν πολύ ξεκάθαρη ότι ο Χάρι και η Μέγκαν δεν θα μπορούσαν να έχουν έναν υβριδικό ρόλο μισό μέσα, μισό έξω, όπως ήθελαν να κάνουν. Ο πρίγκιπας Κάρολος, όπως ήταν τότε, ήταν απολύτως υπέρ αυτού. Δεν είναι ότι η βασιλική οικογένεια ήταν διχασμένη στις απόψεις της. Η πρόταση, απ’ όπου κι αν προήλθε, φαίνεται να είναι εκτός πραγματικότητας νομίζω“.

Και ο ίδιος συμπλήρωσε: “Υπάρχει επίσης η γενική αρχή – οι εμπορικές τους δραστηριότητες στις Ηνωμένες Πολιτείες επηρεάζουν με οποιονδήποτε τρόπο τις βασιλικές δραστηριότητες; Προφανώς, αν βρίσκεστε εδώ ως μέλος βασιλικής οικογένειας με πλήρη απασχόληση σε αυτή τη χώρα, δεν αναλαμβάνετε εμπορικές δραστηριότητες. Τίποτα δεν πρόκειται να αμαυρώσει τη μοναρχία. Αυτός ήταν πάντα ο φόβος της αείμνηστης βασίλισσας. Αυτό που κάνουν εμπορικά, το οποίο μπορεί να είναι απολύτως έγκυρο, θα αμαύρωνε το εμπορικό σήμα και τη μυσταγωγία της μοναρχίας”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ