«Λύγισε» η Ελένη Καστάνη: «Είχαμε πάντα καταπληκτικές σχέσεις, μέχρι και το τέλος της ζωής του»

Στην καριέρα της, στην τηλεόραση αλλά και στην προσωπική της ζωή αναφέρθηκε η Ελένη Καστάνη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Δύο στις 10»το πρωί του Σαββάτου (24/2). Η αγαπημένη ηθοποιός δεν έκρυψε την συγκίνησή της, όταν μίλησε για τις απώλειες που βίωσε στη ζωή της.

«Τα τελευταία χρόνια δεν προτιμούν στην τηλεόραση τους ηθοποιούς της δικής μου γενιάς. Ποτέ δεν μου έχουν προτείνει σε σίριαλ να κάνω έναν δραματικό ρόλο. Η τηλεόραση κατακλύζεται τα τελευταία χρόνια από πρόσωπα που για χρόνια ήταν αρνητικά και σνόμπαραν την τηλεόραση, αλλά σνόμπαραν και εμάς ως πιο εμπορικούς… Με την τηλεόραση μπαίνουμε στα σπίτια των ανθρώπων και οι τηλεθεατές διαμορφώνουν άποψη ακόμη και για τον χαρακτήρα μας», είπε αρχικά η Ελένη Καστάνη.

«Εμάς τους κωμικούς ηθοποιούς μάς λατρεύει ο κόσμος και πληρωνόμαστε καλύτερα από τους δραματικούς… Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των ηθοποιών και ειδικά μεταξύ των γυναικών. Επίσης, ένας άνδρας κωμικός δεν δέχεται τη γυναίκα κωμικό, που μπορεί να είναι καλύτερη απ’ αυτόν», τόνισε στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός.

Σε ερώτηση για τη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;», η Ελένη Καστάνη είπε: «Θα έλεγα ναι σε ένα ριμέικ με κλειστά τα μάτια. Όταν κόπηκε η σειρά, έπαθα σχεδόν κατάθλιψη. Ήταν το κάρμα του να μη γίνει αυτή η δουλειά».

«Στη ζωή είμαι μοναχικός καβαλάρης»

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, τόνισε ότι «είμαι μοναχικός καβαλάρης». «Δεν πιστεύω ότι όλοι αυτοί που κάνουν τη δική μας δουλειά, οι ηθοποιοί, κι αν είναι πολύ πετυχημένοι, ότι είναι τόσο πετυχημένοι στην προσωπική τους ζωή. Πάντα προηγείται αυτή η δουλειά, αυτός ο επαγγελματικός σκοπός προηγείται από τον προσωπικό», τόνισε η Ελένη Καστάνη.

Στη συνέχεια, δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της, αναφερόμενη στον πρώην σύζυγό της. «Τον άνδρα μου τον αγάπησα πάρα πολύ, τον ερωτεύτηκα. Κι ενώ χωρίσαμε κάποια στιγμή, είχαμε πάντα καταπληκτικές σχέσεις, μέχρι και το τέλος της ζωής του. Συγκινούμαι… Θα ήθελα να μην υπήρχαν τρεις ημέρες στη ζωή μου, όταν έφυγε ο πατέρας μου, η αδελφή μου και ο άνδρας μου».

Μιλώντας για τον έρωτα, είπε: «ήμουν τολμηρή, αν μου άρεσε ένας άνθρωπος δεν κώλωνα πουθενά», ενώ σε ερώτηση εάν θα έφτιαχνε ξανά τη ζωή της, είπε: «Όχι, με τίποτα».

Σε άλλη ερώτηση, εάν προσέχει την Ελένη, απάντησε: «όχι καθόλου, φαίνεται αυτό. Αν την πρόσεχα θα ήμουν με ένα μαρούλι στο στόμα, δυστυχώς, δεν είμαι… Ίσως ψιλοφοβάμαι κιόλας γιατί δεν μου αρέσουν καθόλου τα παραμορφωτικά πράγματα. Θα έπρεπε να υπήρχε αστυνομία που να συλλαμβάνει τα νέα κορίτσια που παραμορφώνονται».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ