Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Σπάνε την σιωπή τους για το σκάνδαλο με την φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον

Διαψεύδει εκπρόσωπος της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι την «διαρροή» που έγινε νωρίτερα από πηγή, η οποία φέρεται να είναι κοντά στο ζευγάρι.

«Υποκριτές ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ»: Είχαν κάνει photoshop στη φωτογραφία για τη δεύτερη εγκυμοσύνη

Η συγκεκριμένη ανώνυμη πηγή υποστήριξε ότι η δούκισσα και ο δούκας του Σάσσεξ δεν θα έκαναν ποτέ το λάθος της Κέιτ Μίντλετον, η οποία επεξεργάστηκε την φωτογραφία με τα παιδιά της και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Εκπρόσωπος του Ιδρύματος Archewell των Σάσσεξ μίλησε για να διαψεύσει ότι μια πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού είχε κάνει σχόλια σχετικά με τη διαμάχη για την φωτογραφία της πριγκίπισσας της Ουαλίας στην ιστοσελίδα Page Six.

Η Μέγκαν Μαρκλ σπάει τη σιωπή της – Αποκάλυψε το σκληρό bullying που δέχθηκε ενώ ήταν έγκυος

Μιλώντας στο Newsweek, ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ απάντησε στο δημοσίευμα και εξήγησε ότι αυτές οι αναφορές δεν είχαν προέλθει από το στρατόπεδο των Σάσσεξ.

Η ανώνυμη πηγή είχε αναφέρει στην Page Six ότι το λάθος στο μοντάζ που έκανε η Κέιτ Μίντλετον «είναι ένα λάθος που δεν θα έκανε ποτέ η Μέγκαν», ενώ σημείωσε ότι «έχει καλό μάτι και φρικτή προσοχή στη λεπτομέρεια».

Μέγκαν Μαρκλ: Ετοιμάζει νέα εμφάνιση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Αντίθετα ο επίσημος εκπρόσωπος του Ιδρύματος Archewell επέμεινε ότι οι πληροφορίες της Page Six «δεν προήλθαν από εμάς». «Όσον αφορά την Page Six, αυτό δεν προήλθε από εμάς», ανέφερε ο εκπρόσωπος.

Η δήλωση αυτή σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του αναφέρονται επίσημα στη διαμάχη για την επεξεργασία της φωτογραφίας της Κέιτ Μίντλετον.

Παράλληλα η Page Six δημοσίευσε δηλώσεις από μία άλλη πηγή που ανέφερε ότι οι Σάσσεξ «θα είχαν εκμηδενιστεί» αν είχαν δημοσιεύσει μια παρόμοια επεξεργασμένη εικόνα. «Αν ο Χάρι και η Μέγκαν αντιμετώπιζαν ποτέ το ίδιο θέμα, θα είχαν εξοντωθεί. Οι ίδιοι κανόνες δεν ισχύουν και για τα δύο ζευγάρια», σημείωσε η πηγή αναφορικά με τον τρόπο που θα αντιμετωπιζόταν το ζευγάρι από τα ΜΜΕ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ