«Υποκριτές ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ»: Είχαν κάνει photoshop στη φωτογραφία για τη δεύτερη εγκυμοσύνη

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκονται ξανά στο επίκεντρο, καθώς τους χαρακτηρίζουν υποκριτές. Όπως αποκαλύφθηκε η φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε για να ανακοινώσουν τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Δούκισσας του Σάσεξ είχε υποβληθεί σε επεξεργασία με photoshop.

Χθες, πηγές κοντά στο ζευγάρι μπήκαν στη θύελλα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης γύρω από τη γκάφα επεξεργασίας φωτογραφιών του Παλατιού του Κένσινγκτον, αφού η  Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον παραδέχτηκε ότι «πειραματίστηκε με την επεξεργασία» στη φωτογραφία της για την Ημέρα της Μητέρας με τα παιδιά της.

Υποστηρίχθηκε ότι ο Χάρι και η Μέγκαν θα είχαν «εκμηδενιστεί» αν είχαν κάνει το ίδιο λάθος στο Photoshop με την Κέιτ – αλλά πρόσθεσαν ότι η Δούκισσα δεν θα είχε υποπέσει σε τέτοιο λάθος λόγω της «τρελής προσοχής στη λεπτομέρεια». 

Τώρα, ένα podcast που επανεμφανίστηκε αποκάλυψε ότι η οικεία ασπρόμαυρη φωτογραφία του 2021 του ζευγαριού που χρησιμοποιήθηκε για να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της Μέγκαν με την Λίλιμπετ είχε υποστεί επίσης επεξεργασία. Ο φωτογράφος Misan Harriman με έδρα το Λονδίνο έχει συζητήσει στο παρελθόν πώς άλλαξε μια εικόνα τους σε ένα λιβάδι για να είναι κάτω από μια ιτιά.

Πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

Μιλώντας στο podcast Private Passions στο BBC Radio 3, ο επί χρόνια φίλος των Sussexes είπε: «Είναι καταπληκτικό τι μπορείς να κάνεις με την τεχνολογία», καθώς εξήγησε πώς δημιουργήθηκε η τελική εικόνα, περιγράφοντάς την ως «εικονική λήψη».

Ωστόσο, αφότου αποκαλύφθηκε ότι η τέλεια φωτογραφία της δεύτερης ανακοίνωσης του μωρού του Χάρι και της Μέγκαν είναι προϊόν photoshop, η βασιλική εμπειρογνώμονας Angela Levin χαρακτήρισε το στρατόπεδο του ζευγαριού ως «υποκριτές».

Είπε στη The Sun: «Ένα δέντρο μπήκε στη φωτογραφία τους για να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο σκηνικό, οπότε πώς τολμούσε το στρατόπεδό τους να πει κάτι για τη φωτογραφία της Κέιτ;».

Η αποκάλυψη του φωτογράφου: Η πιο γνωστή εικονική φωτογράφισή μου είναι το πορτρέτο που τράβηξα για τον Χάρι και την Μέγκαν

Σε μια επανεμφανιζόμενη ηχογράφηση του κ. Harriman στο podcast Private Passions, ο φωτογράφος είπε: «Η πιο γνωστή εικονική φωτογράφισή μου είναι το πορτρέτο που τράβηξα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ που ανακοινώνουν την εγκυμοσύνη».

Αποκάλυψε ότι τράβηξε τη φωτογραφία εξ αποστάσεως, καθώς βρισκόταν σε διαφορετική τοποθεσία από το βασιλικό ζεύγος κατά τη διάρκεια της πανδημίας και χρησιμοποίησε τεχνολογία που του επέτρεπε να επικοινωνεί με τους Σάσεξ, λέγοντάς τους πώς να ποζάρουν, ενώ από απόσταση «πατούσε το κλείστρο» από ένα εντελώς διαφορετικό μέρος.

Ο παρουσιαστής του podcast πρόσθεσε: «Δεν ήταν στην πραγματικότητα κάτω από μια ιτιά, σωστά; Ήταν ξαπλωμένοι έξω σε ένα λιβάδι, έτσι δεν είναι;».

Ο κ. Χάριμαν απάντησε: «Ναι, ήταν στο σπίτι, στον κήπο τους, άνετα, γιόρταζαν τη νέα χαρά για την οικογένειά τους».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ