Άγρια δολοφονία 21χρονης: Ο σύντροφός της την χτύπησε με αυτοκίνητο έπειτα από καβγά

Ένας 31χρονος σκότωσε την κοπέλα του, χτυπώντας την με το αυτοκίνητό του σε ένα πεζοδρόμιο της Νέας Ορλεάνης. Η ταχύτητα που ανέπτυξε ήταν μεγάλη και όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ η άτυχη γυναίκα βρέθηκε μεταξύ ενός τοίχου και του ΙΧ και πέθανε στο σημείο. Το ζευγάρι νωρίτερα είχε έντονους καβγάδες.

Ο Άντονι Κούπερ, 31 ετών, αντιμετωπίζει κατηγορίες δολοφονίας δεύτερου βαθμού, επειδή φέρεται να χτύπησε θανάσιμα στην Αναστασία Ρέιμπορν, 21 ετών, αφού κατέβηκε από το SUV του Ford Edge και τον παρομοίασε «σκύλα που τρελάθηκε», ανέφερε το Nola.com, επικαλούμενο δικαστικά έγγραφα.

Ο Κούπερ κατηγορείται ότι έπεσε με το αυτοκίνητο κατευθείαν πάνω στην 21χρονη «με μεγάλη ταχύτητα… χτυπώντας την στον τοίχο του σπιτιού».

Το ζευγάρι είχε αποκτήσει ένα παιδί πριν από 2 χρόνια, αλλά η σχέση τους σύμφωνα με την οικογένεια του θύματος ήταν γεμάτη διαμάχες και καβγάδες.

Την σκότωσε με το αυτοκίνητο που της έκανε δώρο

«Ποτέ δεν τον συμπάθησα πραγματικά», είπε η αδελφή του θύματος Skye Guillory στο WWL.

Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν όταν η Ρέιμπορν ήταν μόλις 17 ετών και ο Κούπερ ήταν 27 ετών. «Αυτός (ο Κούπερ) της πήρε ένα αυτοκίνητο ως δώρο αλλά δεν την άφησε ποτέ να οδηγήσει και τελικά τη σκότωσε με αυτό», δήλωσε η αδελφή της.

Η γυναίκα περιέγραψε πως είχε δώσει στην αδελφή της μια «ασφαλή λέξη» λόγω των αυξανόμενων ανησυχιών για την τοξική σχέση.  «Την έβγαλα από αυτή την κατάσταση περισσότερες από μία φορές. Αλλά γύριζε σε εκείνον. Είμαι θυμωμένη. Έτσι νιώθω» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Το θανατηφόρο περιστατικό θεωρήθηκε αρχικά τροχαίο ατύχημα προτού επαναχαρακτηριστεί ως ανθρωποκτονία.

Ο Κούπερ τέθηκε υπό κράτηση στο σημείο, είπε η αστυνομία της Νέας Ορλεάνης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ