Χάρι-Μέγκαν: Αν το είχαμε κάνει εμείς «θα μας είχαν φάει λάχανο» – Το περιβάλλον των Σάσεξ για την παραποίηση της φωτογραφίας από την Κέιτ

Πηγές από το περιβάλλον του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ υποστήριξαν ότι το ζευγάρι θα “είχε εκμηδενιστεί” αν είχε  διαπράξει την αποτυχία στο Photoshop της Κέιτ Μίντλετον για τη Γιορτή της Μητέρας.

Χθες, η πριγκίπισσα της Ουαλίας παραδέχτηκε ότι επεξεργάστηκε το πορτρέτο που κυκλοφόρησε από το παλάτι του Κένσινγκτον την Ημέρα της Μητέρας και ζήτησε συγγνώμη “για κάθε σύγχυση” που προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία.

Αν και μια πηγή ισχυρίζεται ότι η “φρικτή προσοχή της Meghan στη λεπτομέρεια” δεν θα μπορούσε ποτέ να επιτρέψει μια τέτοια γκάφα, αυτό σαφώς δεν ίσχυσε το 2019, όταν ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex κατηγορήθηκαν ότι έκαναν Photoshop στη χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειάς τους.

Στην πρώτη επίσημη εικόνα που κυκλοφόρησε μετά την “προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά” της Κέιτ στις 16 Ιανουαρίου, η MailOnline εντόπισε δεκαέξι ξεχωριστές επεξεργασίες, συμπεριλαμβανομένων θεμάτων με το φερμουάρ του τζιν και το δεξί χέρι της πριγκίπισσας – εν μέσω ισχυρισμών ότι η φωτογραφία έχει υποστεί ψηφιακή επεξεργασία.

Ενώ η εικόνα έχει έκτοτε προκαλέσει παγκόσμια φρενίτιδα, μια στενή πηγή προσκείμενη στους Χάρι-Μέγκαν  δήλωσε στο Page Six ότι το ζευγάρι θα “είχε εξολοθρευτεί” για το ίδιο ατόπημα και ότι απλά “δεν είναι ένα λάθος που θα έκανε ποτέ η Μέγκαν”.

Η πηγή δήλωσε: «Αν ο Χάρι και η Μέγκαν είχαν αντιμετωπίσει ποτέ το ίδιο θέμα θα είχαν εξοντωθεί. Οι ίδιοι κανόνες δεν ισχύουν και για τα δύο ζευγάρια.  ‘Αυτό δεν είναι ένα λάθος που θα έκανε ποτέ η Meghan … έχει οξύ μάτι και φρικιαστική προσοχή στη λεπτομέρεια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ