Τροχαίο στην Πέλλα: Καντηλάκια στο σημείο που σκοτώθηκαν οι δύο φίλοι – Ώρες αγωνίας για τον 20χρονο οδηγό – ΒΙΝΤΕΟ

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Κωνσταντία Αλμωπίας στην Πέλλα μετά τον άδικο θάνατο δύο φίλων, μόλις 20 και 21 ετών, σε τροχαίο. Στο σημείο που άφησαν την τελευταία τους πνοή, συγγενείς και φίλοι αφήνουν καντηλάκια ανάμεσα στα συντρίμμια.

Το θανατηφόρο τροχαίο που έγινε το βράδυ της Τρίτης (12/03) έξω από την Μηλιά, έχει προκαλέσει σοκ. Οι δύο νέοι από την Κωνσταντία τραυματίστηκαν θανάσιμα, ενώ ένας τρίτος, 20 ετών και οδηγός του αυτοκινήτου, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Στο συγκεκριμένο σημείο που φαίνεται στο παρακάτω βίντεο του enikos.gr, σημειώθηκε η μοιραία σύγκρουση. Τα νέα παιδιά φέρεται να έχασαν τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να πέσουν πάνω στον στύλο της ΔΕΗ, ενώ στη συνέχεια χτύπησαν στον μαντρότοιχο.

Μαζί στη ζωή και στον θάνατο ο Κώστας και ο Νίκος

Στις 16:00 το μεσημέρι γράφτηκε η τελευταία πράξη του δράματος για τον 20χρονο και τον 21χρονο στον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Κωνσταντίας, όπου πλήθος κόσμου είχε κατακλύσει το χωριό και τους οικείους τους, οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί.

Το μόνο που επικρατούσε, παρά τον πολύ κόσμο, ήταν η απόλυτη βουβαμάρα και ένα απέραντο γιατί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ