Πρίγκιπας Ουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον: Ποιος τους χαρακτήρισε τεμπέληδες; – «Θυμίζει πολύ την πριγκίπισσα Νταϊάνα»

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον αντιμετωπίζουν σφοδρή κριτική για αυτό που χαρακτηρίζεται ως «τεμπέλικη» προσέγγισή τους στις δημόσιες εμφανίσεις της βασιλικής οικογένειας.

Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, και οι δύο 41 ετών, φέρεται να είχαν 172 και 123 δημόσιες εμφανίσεις το 2023, αντίστοιχα, αλλά αυτοί οι αριθμοί δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με τους εκπληκτικούς αριθμούς της πριγκίπισσας Άννας.

Η 73χρονη θεωρήθηκε το πιο σκληρά εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Σύμφωνα με την Telegraph, υπολογίζεται ότι η Άννα παρευρέθηκε σε 457 δημόσιες εμφανίσεις φέτος. Ο πατέρας του Ουίλιαμ, ο βασιλιάς Κάρολος, ήρθε δεύτερος στη λίστα με 425 εκδηλώσεις.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο GB News, ο βασιλικός σχολιαστής Gareth Russell δεν μάσησε τα λόγια του, υπονοώντας ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ όπως και η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, δίνοντας προτεραιότητα στην οικογενειακή ζωή.

«Εδώ είναι που βλέπεις πολύ ότι ο Ουίλιαμ είναι ο γιος της Νταϊάνα», είπε ο Ράσελ. «Πρόσφατα, υπήρξε σχεδόν η αντίληψη ότι είναι ο γιος του Καρόλου και ο Χάρι είναι ο γιος της Νταϊάνα. Αλλά ξέρετε ότι η Νταϊάνα ήταν πολύ δεμένη με τον Ουίλιαμ».

Αν και αναγνώρισε τη διαρκή επίδραση της πριγκίπισσας Νταϊάνα στη μοναρχία, ο Ράσελ άφησε να εννοηθεί ότι ο Ουίλιαμ και η Κέιτ μπορεί να μην επηρεαστούν τόσο από την κριτική όσο θα επηρεάζονταν άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

«Αυτός είναι ο αντίκτυπος της πριγκίπισσας Νταϊάνα στη μοναρχία, επομένως δεν φαντάζομαι ότι ο Ουίλιαμ και η Κάθριν είναι τόσο τραυματισμένοι, όσο ίσως άλλοι βασιλιάδες θα ήταν από αυτό το επίπεδο κριτικής του Τύπου». Ωστόσο, προειδοποίησε ότι η φήμη του ζευγαριού μπορεί να πληγεί εάν δεν επικεντρωθούν στο τι είναι καλύτερο για το στέμμα.

«Ο κίνδυνος για αυτούς είναι ότι, παρόλο που είναι σχεδόν βέβαιο ότι αυτό οφείλεται στο ότι δίνουν προτεραιότητα στη ζωή τους στο σπίτι, έχει επιτρέψει στους επικριτές τους να τους χαρακτηρίσουν τεμπέληδες», είπε. «Αυτή η φήμη μπορεί να πάρει αρκετό χρόνο για να αποφύγει αυτή τη στιγμή».

Παρά το γεγονός ότι διαφημίζονται ως «παίκτες σταρ» της βασιλικής οικογένειας εν μέσω πρόσφατων προκλήσεων, ο Ράσελ προειδοποίησε: «Εάν δεν τους βλέπουν τόσο συχνά, υπάρχει ο κίνδυνος να επιτρέψουν στους κριτικούς τους να γράψουν την ιστορία αντί για αυτούς».

Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ γνωρίστηκαν ως πρωτοετείς φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους στη Σκωτία το 2001 και παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2011. Είναι γονείς του πρίγκιπα Τζορτζ, 10, της πριγκίπισσας Σάρλοτ, 8 ετών, και του πρίγκιπα Λούις, 5 ετών. Τον Νοέμβριο, ο μελλοντικός βασιλιάς ανέφερε συγκεκριμένα ότι η Κέιτ δεν μπορούσε να έρθει μαζί του για την τελετή απονομής των βραβείων Earthshot στη Σιγκαπούρη επειδή βοηθούσε τον Τζορτζ «στην πρώτη του σειρά από σημαντικές εξετάσεις».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ