Πρίγκιπας Χάρι: Το «χτύπημα» στη βασιλική οικογένεια στο κλείσιμο των Αγώνων Invictus

Ο πρίγκιπας Χάρι, 39 ετών, φάνηκε «χτυπά» εκ νέου τη βασιλική οικογένεια το Σάββατο για την απόφασή της να μην του επιτρέψουν να φορέσει τη στρατιωτική του στολή κατά την περσινή κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και τη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’ τον Μάιο.

Μέγκαν Μαρκλ: Μέσα σε 6 μέρες φόρεσε ρούχα και κοσμήματα αξίας 350.000 ευρώ – Δείτε την γκαρνταρόμπα

Ο πρίγκιπας έκανε τα σχόλια κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης για τους έκτους ετήσιους Αγώνες Invictus στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, αναφέρει το Deadline .

«Πριν από μια εβδομάδα στάθηκα εδώ και σας είπα για τη σημασία του να μπορείτε να φοράτε ξανά τη σημαία του έθνους σας», είπε ο Δούκας του Σάσεξ. «Τόσοι πολλοί από εσάς μου είπατε ότι σας πόνεσε αυτό. Για πολλούς από εσάς η στολή που φοράτε αυτές τις ημέρες, θα σας δώσει μια νέα ιστορία να πείτε».

Τζόαν Κόλινς: Τα είπε έξω από τα δόντια για την Μέγκαν Μαρκλ, το μπότοξ και τις νέες ηθοποιούς

«Και για άλλους, μπορεί να δώσει στην παλιά σας στολή νέο νόημα», συνέχισε ο πρίγκιπας Χάρι. «Αλλά είμαι εδώ για να σας υπενθυμίσω ότι μετά από όλα αυτά, δεν χρειάζεται να βασίζεστε σε μια στολή, ούτε να αισθάνεστε χαμένοι χωρίς αυτή. Γιατί όλα όσα χρειάζεστε είναι ήδη μέσα σας».

Τα δάκρυα της δούκισσας – Αυτή είναι η στιγμή που η Μέγκαν Μαρκλ ξεσπά σε κλάματα στους Αγώνες Invictus

Οι Αγώνες Invictus, που ιδρύθηκαν το 2014 από τον Χάρι, λειτουργούν ως διεθνής διοργάνωση πολλαπλών αθλημάτων για τραυματίες και άρρωστους στρατιώτες και βετεράνους.

Ένας εκπρόσωπος του Δούκα του Σάσεξ είπε στο The Post την Κυριακή: «Παρακολουθήστε την ομιλία και θα δείτε ότι δεν υπάρχει αλήθεια σε αυτό. Τα λόγια του αφορούσαν τους συναγωνιστές, κανέναν άλλον. Αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από εικασίες».

Αρκετά βρετανικά μέσα ενημέρωσης φαίνεται να εξέλαβαν τα λόγια του ως νέο “χαστούκι” στη βρετανική μοναρχία, η οποία απαγόρευσε στον Χάρι να φορέσει τη στρατιωτική του στολή κατά την κηδεία της βασίλισσας τον Σεπτέμβριο του 2022.

Σύμφωνα με τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, στον Χάρι απαγορεύτηκε να φορέσει τη στολή του επειδή δεν ήταν πλέον ανώτερο μέλος της οικογένειας και του είχαν αφαιρεθεί οι τίτλοι το 2020 , όταν μαζί με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, 42 ετών, αποφάσισαν να ζήσουν στις ΗΠΑ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ