Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Με ιδιωτικό αεροσκάφος στον Καναδά – «Θα έχουν πραγματικό πρόβλημα με τη χρήση του Sussex»

Ο Πρίγκιπας Χάρι έφτασε στο Βανκούβερ του Καναδά με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ σε ένα ιδιωτικό αεροσκάφος για να ξεκινήσει μια τριήμερη επίσκεψη που συνδέεται με τους Αγώνες Invictus του επόμενου έτους.

Οι φωτογραφίες της DailyMail.com δείχνουν το τζετ του ζευγαριού να προσγειώνεται στην πόλη λίγο μετά τις 12 μ.μ. PT ύστερα από μια πτήση δύο ωρών από τη Σάντα Μπάρμπαρα – το πλησιέστερο αεροδρόμιο στο σπίτι τους στο Μοντεσίτο.

Η Μέγκαν, 42 ετών, και ο Χάρι, 39 ετών, έμειναν σε μια έπαυλη με το όνομα Mille Fleurs στο νησί Βανκούβερ, στην πόλη North Saanich, αμέσως μετά το Megxit τον Ιανουάριο του 2020 πριν μετακομίσουν στην Καλιφόρνια λόγω της πανδημίας Covid-19.

Η τρέχουσα επίσκεψή τους έρχεται αφότου το ζευγάρι ενεπλάκη σε μια σειρά από διαμάχες που περιελάμβαναν την κυκλοφορία της νέας τους ιστοσελίδας, με πηγές να λένε τώρα ότι το ζευγάρι δεν συμβουλεύτηκε τους αξιωματούχους του παλατιού για τη χρήση των τίτλων του στο Σάσεξ.

πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

Ένας άλλος ήταν κατά την πτήση του Χάρι στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα για να δει τον βασιλιά Κάρολο μετά τη διάγνωση του καρκίνου. Μόλις έφτασε εκεί, μεταφέρθηκε στο  Clarence House για μια συνάντηση με τον καρκινοπαθή πατέρα του που διήρκεσε μόλις 30 λεπτά και δεν περιελάμβανε τη θετή του μητέρα, βασίλισσα Καμίλα.

Στη συνέχεια, ο 39χρονος πέρασε τη νύχτα σε ένα ξενοδοχείο πριν πάρει την πτήση της Delta πίσω στο Λος Άντζελες – λιγότερο από 24 ώρες μετά την άφιξή του.

Την περασμένη εβδομάδα υποστηρίχθηκε ότι ο πρίγκιπας Χάρι «θα δεχόταν ευχαρίστως» μια επανένωση με τον αδελφό του, Ουίλιαμ, αλλά επέλεξε να μείνει στο ξενοδοχείο του. 

Πιστεύεται ότι ο Ουίλιαμ, 41 ετών, παραμένει συγκεντρωμένος στο να φροντίζει τη σύζυγό του, Κέιτ, η οποία αναρρώνει από την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και παίρνει παρατεταμένη άδεια από τα δημόσια καθήκοντα μέχρι μετά το Πάσχα. Στη συνέχεια, ο Χάρι εμφανίστηκε στο Λας Βέγκας την Παρασκευή, όπου ήταν παρουσιαστής στα NFL Honors Awards – ένα τηλεοπτικό γκαλά που πραγματοποιήθηκε στο τεράστιο ξενοδοχείο Resorts World της Sin City.

«Θα έχουν πραγματικό πρόβλημα με τη χρήση του Sussex»

Τη Δευτέρα κυκλοφόρησε η ανανεωμένη ιστοσελίδα του ζευγαριού με τη βιογραφία του Χάρι 358 λέξεων που τονίζει τα περιβαλλοντικά του διαπιστευτήρια – παρά την τάση του να χρησιμοποιεί ιδιωτικά τζετ.

Το μεγαλύτερο βιογραφικό της Μέγκαν ενίσχυσε τα διαπιστευτήριά της ως φιλάνθρωπος, αλλά έκανε μόνο μία αναφορά στο παρελθόν της ως ηθοποιός και καμία στη βασιλική οικογένεια.

Οι επικριτές είπαν ότι ο ιστότοπος είναι μια προσπάθεια δημιουργίας εσόδων από τις βασιλικές συνδέσεις του ζευγαριού που οδηγεί σε έναν νέο γύρο εκκλήσεων για την αφαίρεση των τίτλων του ζευγαριού, συμπεριλαμβανομένου του βιογράφου της Μέγκαν, Τομ Μπάουερ.

«Θα έχουν πραγματικό πρόβλημα με τη χρήση του Sussex. Είναι ένας βασιλικός τίτλος και εάν υπάρχει κάποια ένδειξη εμπορευματικότητας σχετικά με αυτό, θα κλείσει. Είναι απλά συγκλονιστικό που δεν μπορούν να δουν πόσο μεγάλη γκάφα είναι» δήλωσε μια πηγή.

Εν τω μεταξύ, η Daily Mirror ανέφερε ότι το ζευγάρι δεν συμβουλεύτηκε τους αξιωματούχους του παλατιού πριν ξεκινήσει το νέο site. Η εφημερίδα Sun ανέφερε επίσης ότι ο Χάρι αντιμετώπισε ισχυρισμούς ότι το έμβλημα που χρησιμοποιήθηκε ήταν ξεπερασμένο.

Το νέο Sussex.com έκανε επίσης αναφορά στην πρωτοβουλία του Χάρι, Invictus Games, η οποία επιστρέφει το επόμενο έτος με μια χειμερινή… έκδοση στο Whistler.

Το τριήμερο ταξίδι των Sussexes είναι για την προώθηση των χειμερινών Αγώνων ενώ συναντούν διαγωνιζόμενους από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Γαλλία, την Ουκρανία και τη Νιγηρία, μεταξύ άλλων, σε ένα εκπαιδευτικό στρατόπεδο στο θέρετρο. Το ταξίδι περιλαμβάνει διήμερη συνάντηση με αγωνιζόμενους στο χιονοδρομικό κέντρο Whistler και άλλη μια δέσμευση στο Βανκούβερ την Παρασκευή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ