Πρίγκιπας Χάρι: Δεν θέλει να βρίσκεται ούτε στο ίδιο δωμάτιο με την Καμίλα – Τι αποκαλύπτει φίλη της

Δεν είναι άγνωστο ότι ο πρίγκιπας Χάρι εδώ και χρόνια διατηρεί μία κακή σχέση με την μητριά του και βασίλισσα, Καμίλα.

Αυτό που δεν ήταν γνωστό είναι ότι στην πρόσφατη επίσκεψη του στο Λονδίνο για να δει τον βασιλιά Κάρολο μετά την διάγνωση του με καρκίνο, ο πρίγκιπας Χάρι δεν ήθελε ούτε καν να βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο με την βασίλισσα Καμίλα.

Η φίλη της Καμίλα και δημοσιογράφος Petronella Wyatt έγραψε στην εφημερίδα The Telegraph: «Ο Χάρι, μαθαίνω, προτίμησε να μην είναι στο ίδιο δωμάτιο με τη μητριά του όταν μίλησε στον βασιλιά για τη διάγνωση του καρκίνου του».

Ο δούκας του Σάσσεξ έκανε την περασμένη εβδομάδα ένα ταξίδι – αστραπή στο Λονδίνο από την Καλιφόρνια προκειμένου να δει τον πατέρα του για 30 λεπτά μετά την αιφνιδιαστική αποκάλυψη του καρκίνου του Βρετανού μονάρχη.

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει μία προβληματική σχέση με την βασίλισσα Καμίλα. Μάλιστα στο αυτοβιογραφικό βιβλίο του «Spare», ο δευτερότοκος γιος του βασιλιά κατηγόρησε την Καμίλα ότι «διέρρεε» ιστορίες για εκείνον στον Τύπο προκειμένου να λάβει ευνοϊκή δημόσια κάλυψη από τα ΜΜΕ.

Ο βασιλιάς είδε τον γιο του μόνο για 30 λεπτά για να κρατήσει χαμηλά τα επίπεδα του άγχους του, σύμφωνα με τον ειδικό σε βασιλικά θέματα, Robert Jobson. «Δεν θέλει κανείς να ανέβει η πίεσή του. Ο βασιλιάς δεν είναι πολύ καλά, όποιος κι αν είναι ο καρκίνος, υποβάλλεται σε θεραπεία», ανέφερε στην εφημερίδα The Sun ο ειδικός.

Και συνέχισε: «Το καλύτερο γι’ αυτόν είναι να είναι ήρεμος. Μετά το αρχικό φιλί και την αγκαλιά, και τα ‘’σ’ αγαπώ μπαμπά, εύχομαι να γίνεις σύντομα καλά’’, ποια θέματα θα τεθούν; Πράγματα που θα ανεβάσουν την αρτηριακή πίεση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ