Η Καμίλα «έσπασε» την παράδοση: Επισκέφθηκε στο νοσοκομείο τον βασιλιά Κάρολο

Στο πλευρό του βασιλιά Καρόλου, που υποβάλλεται σε θεραπεία στο νοσοκομείο για υπερτροφία προστάτη, ήταν η βασίλισσα Καμίλα.

Το βασιλικό ζεύγος «έσπασε» την παράδοση που θέλει τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας να πηγαίνουν μόνα για θεραπεία σε νοσοκομείο και να μην δέχονται επισκέψεις ούτε των στενών συγγενών.

Όταν η βασίλισσα Καμίλα έβγαινε από την κλινική του Λονδίνου ρωτήθηκε για την υγεία του βασιλιά. «Είναι καλά, ευχαριστώ», απάντησε η Καμίλα, που έμεινε στο πλευρό του συζύγου της για περίπου 6 ώρες.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η επέμβαση στον βασιλιά έχει ολοκληρωθεί και ο 75χρονος μονάρχης είναι «καλά». Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί πόσες μέρες θα μείνει στο νοσοκομείο. Όπως μεταδίδει η εφημερίδα δεν αναμένονται άλλες ανακοινώσεις από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ σήμερα.

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα Καμίλα σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση τους.
Ο βασιλιάς και η βασίλισσα Καμίλα σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση τους. Πηγή: Instagram/theroyalfamily

Η επίσκεψη του βασιλιά Καρόλου στην Κέιτ Μίντλετον

Ο βασιλιάς, ο οποίος μπήκε στην κλινική με την Καμίλα νωρίς σήμερα το πρωί. Πριν ξεκινήσει την θεραπεία του επισκέφτηκε επίσης την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον που αναρρώνει μετά από επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Η απόφαση της Καμίλα να συνοδεύσει τον βασιλιά θεωρήθηκε μία ασυνήθιστη κίνηση με δεδομένο ότι η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος πήγαιναν ξεχωριστά στο νοσοκομείο.

Νωρίτερα, ένας εκπρόσωπος του Παλατιού ανέφερε: «Ο βασιλιάς εισήχθη σήμερα το πρωί σε νοσοκομείο του Λονδίνου για προγραμματισμένη θεραπεία. Η Αυτού Μεγαλειότητα θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που έστειλαν τις ευχές τους την περασμένη εβδομάδα και με χαρά μαθαίνει ότι η διάγνωσή του έχει θετικό αντίκτυπο στην ευαισθητοποίηση της δημόσιας υγείας».

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ρίσι Σουνάκ ευχήθηκε στον βασιλιά ταχεία ανάρρωση, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Ντάουνινγκ Στριτ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ