Κέιτ Μίντλετον: Γιατί κρατάει μυστική την διάγνωση της – Τι λένε πηγές από το Παλάτι για την κατάσταση της υγείας της

Παραμένει νοσηλευόμενη σε κλινική του Λονδίνου η Κέιτ Μίντλετον μετά την χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Ωστόσο οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της δίνονται με το σταγονόμετρο από το παλάτι.

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Εμφάνιση – έκπληξη στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα του «Bob Marley: One Love» στην Τζαμάικα

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση και ερωτήματα στην Βρετανία είναι η απόφαση της πριγκίπισσας της Ουαλίας να κρατήσει μυστική την διάγνωση της. Μέχρι στιγμής το Παλάτι έχει επιβεβαιώσει την χειρουργική επέμβαση και έχει «διαρρεύσει» ότι δεν σχετίζεται με καρκίνο.

Ωστόσο δεν δημοσιοποιήθηκε το πρόβλημα υγείας που οδήγησε την πριγκίπισσα στο χειρουργικό τραπέζι. Αντίθετα ο πεθερός της, ο βασιλιάς Κάρολος ανακοίνωσε ότι θα υποβληθεί σε χειρουργείο για την θεραπεία για υπερτροφία προστάτη.

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Ευχήθηκαν περαστικά στην Κέιτ Μίντλετον και στον βασιλιά Κάρολο

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο βασιλιάς Κάρολος εξαιτίας της θέσης του όφειλε να ενημερώσει τους Βρετανούς για την διάγνωση του. Η Κέιτ Μίντλετον ως υψηλόβαθμο μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν απαιτούνταν από το πρωτόκολλο να κάνει κάτι αντίστοιχο.

Έτσι πιθανολογείται ότι έχει επιλέξει να μην ανακοινώσει την διάγνωση της προκειμένου να διατηρήσει μία κανονικότητα για τα τρία ανήλικα παιδιά της. Βέβαια πηγές από το Παλάτι δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο στο μέλλον η πριγκίπισσα να θελήσει να μιλήσει δημόσια για το πρόβλημα υγείας της.

Κέιτ Μίντλετον: Η ανάρρωση και η ψυχολογική υποστήριξη των παιδιών – Ο υποστηρικτικός ρόλος του Ουίλιαμ

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι η Κέιτ Μίντλετον απέκρυψε το χειρουργείο της και από τα κοντινά της πρόσωπα. Πηγές είπαν ανώνυμα στο περιοδικό People ότι η είδηση αιφνιδίασε τα αγαπημένα πρόσωπα της πριγκίπισσας καθώς «δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά».

Παράλληλα έχει απαγορευθεί στους δημοσιογράφους να «κατασκηνώσουν» έξω από την κλινική στην οποία νοσηλεύεται η Κέιτ Μίντλετον και οι πληροφορίες γα την υγεία της πριγκίπισσας είναι ελάχιστες.

Η φωτογραφία με την οποία Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ γιόρτασαν 12 χρόνια σχέσης. Πηγή: Instagram/ princeandprincessofwales

Τι λένε πηγές για την κατάσταση της υγείας της

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να διαβεβαιώσει τους Βρετανούς ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον. Ωστόσο στην Βρετανία επικρατεί προβληματισμός για την πραγματική κατάσταση της υγείας της.

Πηγές επιβεβαίωσαν αυτό που ανέφεραν εδώ και μέρες Βρετανοί δημοσιογράφοι. Ανώνυμες πηγές ανέφεραν στο περιοδικό People ότι τα πράγματα για τη πριγκίπισσα «ακούγονται σοβαρά» εξαιτίας των 10 έως 14 ημερών που χρειάζεται να παραμείνει για παρακολούθηση στο νοσοκομείο.

«Ακούγεται σοβαρό με το χρόνο [σ.σ. που παίρνει για να ανναρώσει]. Αλλά είναι σε πολύ καλά χέρια και θα έχει πολλή φροντίδα και υποστήριξη στο σπίτι. Είναι μια νεαρή γυναίκα σε καλή φυσική κατάσταση», δήλωσε στο People μια πηγή κοντά στη βασιλική οικογένεια. Και πρόσθεσε: «Έχω την σιγουριά ότι θα ανακάμψει».

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες μέρες δημοσιογράφος που επικαλείται πηγές από τον βασιλικό οίκο της Βρετανίας μετέδωσε ότι κάτι πήγε στραβά μετά το χειρουργείο της Κέιτ Μίντλετον και γι’ αυτό χρειάστηκε να παραμείνει τόσες πολλές μέρες στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Concha Calleja αποκάλυψε ότι υπάρχουν αυξημένες ανησυχίες για την ανάρρωση της Κέιτ Μίντλετον. «Μίλησα με έναν βοηθό του βασιλικού οίκου και με διαβεβαίωσε ότι κάτι πήγε στραβά στην μετεγχειρητική περίοδο. Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που γι’ αυτό αποφάσισαν να στείλουν αυτές τις δύο δηλώσεις», είπε η Calleja, που αναφέρθηκε στις επίσημες ανακοινώσεις του Παλατιού για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον.

«Πιστεύω ότι το Παλάτι θα εκδώσει νέο ανακοινωθέν τις επόμενες μέρες που θα εξηγεί καλύτερα τι συμβαίνει. Η επέμβαση ήταν από μόνη της σοβαρή. Διήρκεσε αρκετές ώρες και με συγκεκριμένο κίνδυνο, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στο χειρουργικό τραπέζι αλλά στο τη μετεγχειρητική περίοδο», τόνισε η δημοσιογράφος.

Το Παλάτι, όμως, δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση. Επιπλέον δεν διέψευσε τις πληροφορίες της δημοσιογράφου με αποτέλεσμα να εντείνεται η ανησυχία για την υγεία της πριγκίπισσας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ