Ανδρέας Μικρούτσικος: Έξαλλος ο παρουσιαστής, αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα»

Ανέβηκαν οι τόνοι το πρωί της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» καθώς ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Γιάννης Πουλόπουλος τσακώθηκαν συζητώντας το θέμα της φοροδιαφυγής που αφορά στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος προσπάθησε να μιλήσει για την έρευνα της ΑΑΔΕ και οι συνεργάτες του, κυρίως ο Γιάννης Πουλόπουλος τον διέκοπταν, διαφωνώντας μαζί του.

Ο διάλογος μεταξύ του Ανδρέα Μικρούτσικου και των συνεργατών του: 

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η έρευνα που έχει γίνει για τον Τριαντάφυλλο που τον λέει τραγουδιστή λέει ότι δεν πήρε μισθό, δεν λέει για τα φορολογικά του που λέει σε άλλους»

Κατερίνα Καινούργιου: «Αυτές είναι πληροφορίες»

Α. Μικρούτσικος: «Δεν είναι πληροφορίες»

Χρύσα Γεωργακοπούλου: «Αν δεν ολοκληρωθεί η έρευνα και έλεγχοι από την ΑΑΔΕ και να αναρτηθεί στο τέλος αν πρέπει κάποιος να πάρει πρόστιμο, τότε όλα είναι προϊόντα ρεπορτάζ»

Α. Μικρούτσικος: «Είναι σε όλες τις πολιτικές εφημερίδες πρωτοσέλιδο. Ο Νίκος ο Ευαγγελάτος το έκανε κανονικά θέμα, έχουν τις πληροφορίες, ξέρουμε πώς και από πού βγαίνουν οι πληροφορίες, αν θέλουμε να κρυφτούμε στις λεπτομέρειες…» και πρόσθεσε: «Έχετε τρελαθεί ρε παιδιά; Έχετε τρελαθεί;»

Γιάννης Πουλόπουλος: «Ο δικηγόρος μας είπε…»

Α. Μικρούτσικος: «Εφημερίδων πρωτοσέλιδα τα αναρτούν και νομίζετε ότι είναι από το μυαλό τους;»

Γ. Πουλόπουλος: «Όχι γιατί είπε τώρα ότι δεν έχει αναρτηθεί τίποτα και αυτό έκανε εντύπωση πώς βγαίνουν τα δημοσιεύματα, ενώ οι ίδιοι δεν έχουν ενημερωθεί;»

Α. Μικρούτσικος: «Γιατί υπάρχει διαρροή…»

Γ. Πουλόπουλος: «Ε, άρα πληροφορίες»

Α. Μικρούτσικος: «Ε, γιατί το κάνουμε θέμα; Αφού δεν μπορούμε! Μα, θα με τρελάνετε;!»

Γ. Πουλόπουλος: «Τι να σε τρελάνουμε καλέ; Έχουμε και τις 2 απόψεις και μας λέει ο άνθρωπος… Σε παρακαλώ πολύ! Για πρώτη φορά ακούστηκε εδώ από την εκπομπή ότι δεν υπάρχει επίσημα, τίποτα επίσημο…»

Α. Μικρούτσικος: «Ωραία, το άκουσα»

Γ. Πουλόπουλος: «Ε, ωραία άρα τότε τι λες;»

Α. Μικρούτσικος: «Η ανεπίσημη όμως…»

Γ. Πουλόπουλος: «Δεν λέει κανείς τόση ώρα αυτό…»

Πέτρος Κουσουλός: «Αυτό το οποίο αντιλαμβάνομαι εγώ, αυτό που είπε ο δικηγόρος είναι ότι δεν ελέγχεται η κυρία Ελέτσι και ο σύζυγός της»

Γ. Πουλόπουλος: «Όχι, είπε ότι στην ΑΑΔΕ δεν υπάρχει τίποτα»

Σε εκείνο το σημείο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής με την Κατερίνα

Καινούργιου να λέει: «Ρε, Ανδρέα μου 2 λεπτά, δεν γίνεται κάθε φορά που υπάρχει μια ένταση να φεύγεις. Δεν γίνεται να φεύγεις. Γιάννη μου ελάτε. Έχω υποσχεθεί το ’24 δεν θα ταραχθώ, ελάτε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ