Κάτω Αχαΐα: Επίθεση με πυροβολισμούς κατά 43χρονου – Ο δράστης του έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι του

Επίθεση με πυροβολισμούς δέχτηκε ένας 43χρονος, έξω από την οικία του, το βράδυ της Τετάρτης (24/1) στην Κάτω Αχαΐα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 43χρονος, αλβανικής καταγωγής, μετέβη στο σπίτι του και ενώ βρισκόταν έξω από την είσοδο της περίφραξης, δέχτηκε πυροβολισμούς από άγνωστο άτομο, το οποίο βρισκόταν εντός οχήματος.

Συγκεκριμένα, τον προσέγγισε ένα μαύρο Citroen με οδηγό έναν άνδρα, ο οποίος έστρεψε ένα πιστόλι προς το μέρος του 43χρονου και πυροβόλησε τρεις φορές μέσα από το αυτοκίνητο και από κοντινή απόσταση, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Ο 43χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, με δύο τραύματα στη μέση, εκ των οποίων το ένα διαμπερές.

Αρχικά, ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Ρίου για περαιτέρω νοσηλεία.

Στο σημείο όπου έγινε η επίθεση εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο κάλυκες πυροβόλου όπλου διαμετρήματος 9 mm και μία παραμορφωμένη βολίδα από φυσίγγιο πυροβόλου όπλου. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, που σχηματίζει δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βαριά σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ