Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Ετοιμάζονται για νέα σύγκρουση με το Παλάτι – Δείτε την νέα ιστοσελίδα τους

Σε τροχιά σύγκρουσης με το βρετανικό Παλάτι βρίσκονται και πάλι η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι που εγκαινίασαν χθες το βράδυ μια νέα ιστοσελίδα στην διεύθυνση Sussex.com.

Το ζευγάρι αντικατέστησε την ιστοσελίδα του Ιδρύματος Archewell με έναν ιστότοπο που ονομάζεται Sussex.com. Έτσι χρησιμοποιούν τους βασιλικούς τίτλους τους και ενημερώνουν τους αναγνώστες για τα βιογραφικά και τις πρόσφατες δραστηριότητές τους.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πηγές προειδοποιούν ότι η χρήση των βασιλικών τίτλων τους, του δούκα και της δούκισσας του Σάσσεξ και του βασιλικού οικόσημου τους για εμπορικούς σκοπούς μπορεί να προκαλέσει αντίδραση από το Παλάτι.

«Θα έχουν πραγματικό πρόβλημα με τη χρήση του Σάσσεξ. Είναι ένας βασιλικός τίτλος και αν υπάρχει έστω και μια υποψία εμπορευματοποίησης αυτού τότε θα διακοπεί η λειτουργία του. Είναι απίστευτο ότι δεν μπορούν να δουν πόσο άκομψο είναι», είπε μία πηγή.

Τι βλέπουν οι χρήστες μόλις ανοίγουν την νέα ιστοσελίδα Sussex.com
Τι βλέπουν οι χρήστες μόλις ανοίγουν την νέα ιστοσελίδα Sussex.com Πηγή: Sussex.com

Ωστόσο, μια πηγή κοντά στο ζευγάρι δήλωσε χθες το βράδυ: «Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν είναι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ. Αυτό είναι γεγονός. Είναι το επώνυμο και το οικογενειακό τους όνομα».

Το λανσάρισμα της νέας ιστοσελίδας τροφοδότησε τις φήμες ότι η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι προσπαθούν να αναστήσουν τις καριέρες τους μετά την αρνητική δημοσιότητα που έλαβαν τους τελευταίους μήνες.

Το ζευγάρι σε επίσκεψη σε βετεράνους του στρατού.
Το ζευγάρι σε επίσκεψη σε βετεράνους του στρατού. Πηγή: Sussex.com

Τι λένε τα βιογραφικά του ζευγαριού

Στην ιστοσελίδα οι επισκέπτες βλέπουν μία φωτογραφία του ζευγαριού από τους Αγώνες Invictus το 2023. Μπορούν να περιηγηθούν στην σελίδα και να διαβάσουν περισσότερα για το βασιλικό ζεύγος, τα βιογραφικά και τις φιλανθρωπικές τους προσπάθειες.

Ο πρίγκιπας Χάρι περιγράφεται ως «ανθρωπιστής, βετεράνος του στρατού, υπέρμαχος της ψυχικής υγείας και περιβαλλοντικός ακτιβιστής». Η 42χρονη δούκισσα χαρακτηρίζεται ως «φεμινίστρια και υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ισότητας των φύλων».

Η Μέγκαν Μαρκλ χαιρετάει βετεράνους του στρατού σε παλαιότερη συνάντηση.
Η Μέγκαν Μαρκλ χαιρετάει βετεράνους του στρατού σε παλαιότερη συνάντηση. Πηγή: Sussex.com

Η επιλογή της εμφάνισης της νέας ιστοσελίδας του ζευγαριού έρχεται σε μία χρονική συγκυρία κατά την οποία έχουν φουντώσει οι φήμες ότι ψάχνουν νέες εταιρείες παραγωγής για να συνεργαστούν. Η συμφωνία τους με το Spotify που θα τους απέφερε εκατομμύρια, έληξε πρόσφατα. Ήδη ακούγεται ότι και το Netflix ενδέχεται να μην ανανεώσει το συμβόλαιό τους, που μετράει δεκάδες εκατομμύρια για αμοιβές του ζευγαριού.

Θεωρείται ότι το ζευγάρι θα χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα για να μοιραστεί τις προσωπικές και επίσημες ενημερώσεις για την δραστηριότητα του.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ