Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Χαμός στο Hope Ranch μετά τις φήμες για μετακόμιση του ζευγαριού – Δεν τους θέλουν για γείτονες

Όταν οι ντόπιοι στην Santa Barbara της Καλιφόρνια, και συγκεκριμένα στο παράκτιο προάστιο Hope Ranch άκουσαν ότι ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ σκέφτονται να μετακομίσουν εκεί, φεύγοντας από το κοντινό Montecito, δεν χάρηκαν και πολύ.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Εγκαταλείπουν τελικά το Frogmore Cottage – Οι Sussexes επιστρέφουν τα κλειδιά

Η κοινότητα «Hope Ranch», απέχει μόλις 13 χιλιόμετρα από το Mοντεσίτο, όπου διαμένει το ζευγάρι από το 2021, όταν αγόρασε μια έπαυλη 14,65 εκατομμυρίων δολαρίων. Στην περιοχή η τιμή των ακινήτων φτάνει μέχρι και τα 22 εκατ. δολάρια. Η φημολογία περί μετακόμισης του ζευγαριού έχει αρχίσει από τον περασμένο Οκτώβριο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια ενέργεια από την πλευρά τους.

Ένας μεσίτης που δραστηριοποιείται στο Hope Ranch είπε στην The Post ότι, εννέα μήνες μετά τις φήμες, το γραφείο του συνεχίζει να δέχεται κλήσεις από κατοίκους που φοβούνται ότι το ζευγάρι και η ομάδα ασφαλείας τους θα διαταράξουν την ειρήνη στην ήσυχη κοινότητά τους, που φημίζεται για τις ανέσεις και την δυνατότητα απομόνωσης που προσφέρει. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο τρεις δρόμοι είναι δημόσιοι.

«Οι άνθρωποι που τηλεφωνούν δεν θέλουν αλλαγές», είπε ο μεσίτης, ο οποίος ζήτησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. «Οι άνθρωποι δεν είναι χαρούμενοι με αυτή την φημολογία, αυτή είναι η λέξη που κυριαρχεί στην πόλη. Θα ήθελαν να παραμείνουν στο Montecito και να μην μετακομίσουν στην περιοχή τους, γιατί τότε το Hope Ranch θα βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής», επιβεβαίωσε στην The Post ένας άλλος μεσίτης που ζει στην Santa Barbara.

Ντόπιοι ορκίζονται ότι έχουν δει την Μέγκαν Μαρκλ στην ιδιωτική παραλία της πόλης, γράφει η NY POST.

H έπαυλη στο Montecito

«Οι ντόπιοι ανησυχούν» ότι ο Χάρι και η Μέγκαν θα μπορούσαν να μετατρέψουν την κοινότητά τους σε «επέκταση του Montecito», πρόσθεσε ο δεύτερος μεσίτης, Στο Montecito όπου ζουν ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex, μένουν πολλοί διάσημοι όπως η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ, η Όπρα Γουίνφρεϊ, η Τζένιφερ Άνιστον και η Έλεν ντι Τζένερις.

Η ανησυχία των κατοίκων του Hope Ranch έχει προκληθεί επίσης από όσα έχουν ακούσει από γείτονες του Χάρι και της Μέγκαν στο Montecito.

Ένας υπάλληλος σε κατάστημα στο Montecito ισχυρίστηκε στην The Post ότι η ομάδα ασφαλείας του Χάρι και της Μέγκαν είχαν κλείσει δρόμους και είχαν αποκλείσει μονοπάτια πεζοπορίας.

«Πραγματικά δεν είναι σωστό να κλείνουν δρόμοι. Και αυτό ήταν πολύ ενοχλητικό για αυτή τη μικρή κοινότητα στα παράλια που δεν το έχει συνηθίσει», είπε ο υπάλληλος. «Οι άνθρωποι πληρώνουν πολλά χρήματα για να ζήσουν εδώ».

Μια πηγή κοντά στον Χάρι και τη Μέγκαν, ωστόσο, αρνήθηκε ότι συνέβη κάτι τέτοιο, και διερωτήθηκε πώς η ιδιωτική ασφάλεια θα μπορούσε να κλείσει έναν δημόσιο δρόμο.

«Η παρουσία μερικών ανθρώπων πολύ υψηλού προφίλ [όπως ο Χάρι και η Μέγκαν] θα άλλαζε εντελώς την περιοχή. Αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι που θέλουν οι ντόπιοι και νομίζω ότι η ένωση ιδιοκτητών σπιτιού θα το πολεμούσε», είπε κάποιος που ζούσε στο Hope Ranch μέχρι πρόσφατα.

Η Post απευθύνθηκε στην ένωση ιδιοκτητών σπιτιών Hope Ranch. Ο εκπρόσωπος του Χάρι και της Μέγκαν δεν ήταν διαθέσιμος για σχόλιο.

Ο Bryan Neyer,  ειδικός στα πολυτελή ακίνητα με έδρα το Μπέβερλι Χιλς, είπε στην The Post ότι τα ακίνητα στο Hope Ranch σπάνια βγαίνουν στην αγορά και οι πωλητές είναι επιλεκτικοί όσον αφορά στους υποψήφιους αγοραστές.

«Είναι μια μικρή και πολύ πλούσια κοινότητα. Έτσι, τα ακίνητα δεν βγαίνουν πολύ συχνά στην αγορά. Αυτά τα ακίνητα απλώς περνούν από τη μια γενιά στην άλλη», είπε ο Neyer στην The Post.

Η βρετανική Express ανέφερε αυτή την εβδομάδα ότι ο Χάρι και η Μέγκαν αναζητούσαν στα «κρυφά» σπίτια στο Μαλιμπού. Αλλά ο δεύτερος μεσίτης επιμένει ότι το ζευγάρι «σκέφτεται να μετακομίσει στο Hope Ranch εδώ και πολύ καιρό…. Ο κόσμος είναι στα κάγκελα», είπε.

πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ
Φωτογραφία από το πρώτο τους ταξίδι στην Μποτσουάνα – Φωτογραφία: Netflix

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ