Πρίγκιπας Χάρι: Αυτή είναι η γυναίκα με την οποία έκανε έρωτα για πρώτη φορά – ΦΩΤΟ

Η ιστορία για το πώς έχασε την παρθενιά του, ο πρίγκιπας Χάρι, όταν ήταν 17 ετών, έγινε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα αποσπάσματα του βιβλίου με την αυτοβιογραφία του.

Η έκπληξη της συζύγου της Ellen DeGeneres – Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι πήγαν στο πάρτι

«Έχασα την παρθενιά μου, ένα ντροπιαστικό επεισόδιο με μία μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα, στην οποία άρεσαν οι “μάτσο” άνδρες, και η οποία μου φέρθηκε σαν έναν νεαρό επιβήτορα.  Το λάθος μου ήταν ότι επέτρεψα να γίνει ό,τι έγινε, σε ένα χωράφι πίσω από μία πολυσύχναστη παμπ. Σίγουρα κάποιος θα μας είχε δει», περιγράφει στο βιβλίο του ο πρίγκιπας Χάρι.

Αμέσως μετά την πικάντικη αποκάλυψη, ξεκίνησε ένα «παιχνίδι εικασιών» για το ποια θα μπορούσε να είναι αυτή η «μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα», η οποία τον αντιμετώπισε «σαν έναν νεαρό επιβήτορα».

Βασιλιάς Κάρολος: Θέλει τον Χάρι και την Μέγκαν στη στέψη του – Η μεσολάβηση για συμφωνία και οι φόβοι του Ουίλιαμ

Το παιχνίδι τελείωσε καθώς αυτή η γυναίκα εμφανίστηκε για να πει την δική της εκδοχή για τα όσα αποκάλυψε ο 38χρονος Δούκας του Σάσεξ.

Πρόκειται για την 40χρονη Σάσα Γουόλπολ (Sasha Walpole), η οποία γνώριζε τον πρίγκιπα Χάρι, από όταν ήταν ιπποκόμος στο κτήμα του βασιλιά Καρόλου στο Γκλόστερσαϊρ. Είναι μόλις δύο χρόνια μεγαλύτερη από τον πρίγκιπα Χάρι και αρκετά νεότερη από τις περισσότερες γυναίκες, τα ονόματα των οποίων είχαν ακουστεί τον τελευταίο μήνα.

Πρίγκιπας Χάρι: Η σύγκρουση με τον Ουίλιαμ – «Η Σάρλοτ και ο Λούις θα καταλήξουν «ρεζέρβα» του Τζορτζ»

Σάσα Γουόλπολ Sasha Walpole

Η Σάσα, μιλώντας στην DailyMail, αποκάλυψε ότι ο Χάρι έκανε την πρώτη κίνηση, που οδήγησε στο «αυθόρμητο και σπινθηροβόλο» σεξ σε ένα χωράφι πίσω από μία παμπ στο χωριό Γουιλσάιρ του Νόρτον. Σήμερα, η 40χρονη είναι μητέρα δύο παιδιών και πλέον το επάγγελμά της είναι οδηγός εκσκαφέα.

Σάσα Γουόλπολ Sasha Walpole

Σάσα Γουόλπολ Sasha Walpole

«Ήταν στιγμιαίο, φλογερό. Ανάμεσα σε δύο φίλους»

Η Σάσα είχε προσκαλέσει τον -17χρονο τότε- Χάρι στην παμπ για να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Λίγο πριν κλείσει η παμπ, ο πρίγκιπας Χάρι την ρώτησε: «Πάμε για τσιγάρο;». Τότε πήγαν σε ένα διπλανό χωράφι για να καπνίσουν μακριά από τους σωματοφύλακες.

«Άρχισε να με φιλάει», θυμάται η Σάσα Γουόλπολ . «Ήταν παθιασμένο, έντονο. Από ένα φιλί, πήγαμε στο έδαφος πάτωμα αρκετά γρήγορα. Ήταν στιγμιαίο, φλογερό. Ανάμεσα σε δύο φίλους. Ήταν σπινθηροβόλο γιατί δεν έπρεπε να το κάνουμε. Δεν ήταν ο “Πρίγκιπας Χάρι” για μένα. Ήταν ο Χάρι, ο φίλος μου, και η κατάσταση είχε ξεφύγει λίγο από τον έλεγχο. Ένιωσα ότι δεν ήταν σωστό. Υποθέτω, με την έννοια ότι δεν έπρεπε να συμβεί» συμπλήρωσε.

«Δεν πήγαμε εκεί για να γίνει αυτό. Δεν ήταν προμελετημένο και δεν ήξερα ότι ήταν παρθένος. Φαινόταν να ήξερε τι έκανε. Ήταν γρήγορο, άγριο, συναρπαστικό. Ήμασταν και οι δύο μεθυσμένοι. Δεν θα είχε συμβεί αν δεν ήμασταν» συνέχισε

Σάσα Γουόλπολ Sasha Walpole

Στο βιβλίο του, ο Χάρι γράφει ότι ήταν «μια γρήγορη βόλτα και μου χτύπησε τα οπίσθια και με έστειλε να “βοσκήσω”. Ήταν άδοξο». «Δεν με πειράζει που το είπε αυτό γιατί δεν είναι πολύ ένδοξο. Ήμασταν μεθυσμένοι και κάναμε σεξ σε ένα χωράφι» ανέφερε η Σάσα Γουόλπολ.

Θυμάται ξεκάθαρα ότι χτύπησε στον Χάρι στα οπίσθια και η πεντάλεπτη «σεξουαλική τους συνεδρία» ολοκληρώθηκε βιαστικά.

«Το χαστούκι συνέβη. Η περιγραφή του είναι ακριβής. Το πραγματικό σοκ όταν είδα τι είχε γράψει, ήταν το πόσο αληθινή ήταν η περιγραφή. Δεν προσβλήθηκα. Τον άρπαξα από τα οπίσθια και του έδωσε ένα χαστούκι. Του έδωσα και ένα μικρό ζούληγμα. Δεν ξέρω για το θέμα του επιβήτορα. Νομίζω ότι αυτό είχε να κάνει περισσότερο με το γεγονός ότι δούλευα με άλογα. Για να πω την αλήθεια, δεν φρόντισε να είμαι χαρούμενη. Ήταν νέος. Μόνο όταν μεγαλώσεις το καταλαβαίνεις αυτό. Ήταν πραγματικά μια στιγμή πάθους» περιέγραψε η 40χρονη.

Και συνέχισε: «Μετά έγινε η συνειδητοποίηση, «Σκ… Τι κάνουμε; Πού πάμε από εδώ; Δεν θυμάμαι να φιλιόμασταν. Σηκωθήκαμε, φορέσαμε ξανά τα ρούχα μας και συμφωνήσαμε ότι έπρεπε να πάμε σε ξεχωριστές κατευθύνσεις πίσω στην παμπ, κάτι που, εκ των υστέρων, μάλλον το έκανε πιο προφανές. Αν πηγαίναμε μόνο για ένα τσιγάρο, θα είχαμε επιστρέψει μαζί. Είχαμε φύγει μόνο 15 λεπτά συνολικά. Όμως ήταν αρκετός καιρός για να αρχίσει να ανησυχεί η ασφάλειά του. Γύρισα πίσω από το φράχτη στην μπιραρία. Με είδαν οι φίλοι μου και άρχισαν να γελούν. Δεν φορούσα τη ζώνη μου και είναι προφανές όταν γυρνάς λίγο ατημέλητος από ένα χωράφι»

Σάσα Γουόλπολ Sasha Walpole

«Δεν σκεφτόμουν “έκανα σεξ με τον πρίγκιπα Χάρι”»

Όπως τόνισε η Σάσα, τότε δεν σκεφτόταν ότι είχε κάνει σεξ με τον πρίγκιπα Χάρι, αλλά με έναν στενό της φίλο της. «Δεν σκεφτόμουν ότι “έκανα σεξ με τον πρίγκιπα Χάρι”, αλλά “Θεέ μου, μόλις κοιμήθηκα με τον Χάρι”. Είναι λίγο τρομακτικό αν έχεις κοιμηθεί με έναν φίλο. Έχετε ξεπεράσει τα όρια. Έσπασε τον Κώδικα της Φιλίας» τόνισε. «Το επόμενο πρωί η φίλη μου με πήγε πίσω για να βρω τη ζώνη μου και να πάρω το αυτοκίνητό μου. Γελάσαμε πολύ. “Τι στο καλό συνέβη;” με ρώτησε και απάντησα “Ε δεν ξέρω πραγματικά”».

Εκείνο το βράδυ σήμανε το τέλος της φιλίας της Σάσα με τον Χάρι. Από στενοί φίλοι, σταμάτησαν να στέλνουν μηνύματα, να μιλούν και δεν ξαναείδε ο ένας τον άλλον. Η Σάσα δεν πληγώθηκε. Πιστεύει ότι το καλοκαίρι ήταν το τέλος ενός κεφαλαίου στη ζωή και των δύο. Στην συνέχεια, η Σάσα άρχισε να συναναστρέφεται με μια ομάδα φίλων που το πάθος τους ήταν ο μηχανοκίνητος αθλητισμός και όχι τα άλογα, και γνώρισε τον Ίαν, τον άντρα που θα γινόταν αργότερα ο σύζυγός της.

«Οι κύκλοι της φιλίας αλλάζουν. Οι περιστάσεις αλλάζουν. Αυτό συμβαίνει όταν είσαι νέος. Μεγαλώνεις» ανέφερε. «Γίνονταν πολλά στη ζωή του Χάρι που δεν γνώριζα (σ.σ. ήταν  ακόμα συντετριμμένος από τον θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα). Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μετατρεπόταν σε σχέση – δεν υπήρχε τίποτα πριν, οπότε δεν θα υπήρχε τίποτα μετά. Ήταν μια καθαρά μεθυσμένη στιγμή. Απομακρυνθήκαμε. Δεν με πείραξε. Δεν μετανιώνω. Θα ήθελα να του είχα στείλει μήνυμα; Όχι, δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να κερδίσω κάτι από αυτό» κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ