The Voice: Ο Σάκης Ρουβάς έσωσε διαγωνιζόμενη ενώ την αποχαιρετούσε ο Γιώργος Λιανός

Συνεχίστηκαν τα Battles το βράδυ του Σαββάτου στο  «The Voice of Greece».

The Voice: Ο Ρουβάς πήρε την θέση του Μουζουράκη και «έκλεψε» παίκτρια της Έλενας Παπαρίζου

Ο Λεύκος και η Μαρία Αυξέντη διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους,  ερμηνεύοντας το κομμάτι The lady is a trap. Οι δύο υποψήφιοι από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου χάρισαν ένα μοναδικό act και η «μάχη» κρίθηκε στα σημεία.

Η Έλενα Παπαρίζου δεν έκρυψε την δυσκολία να επιλέξει τον έναν με τον οποίο και θα έπρεπε να συνεχίσει τη διαδρομή στο Τhe Voice. Τελικά επέλεξε τον Λευκό, ο οποίος -όπως είπε- δεν το περίμενε. «Δεν το περίμενα! Όπως και η Έλενα, ήμουν και εγώ μπερδεμένος. Δηλαδή δεν ήξερα αν θα πάρει αυτόν ή αυτήν. Σίγουρα όμως πιστεύαμε πως, επειδή θα το πούμε πολύ καλά, κάποιο steal θα γίνει. Η θεωρία, βέβαια, η δικιά μου ήταν πως η Έλενα θα πάρει την Μαρία και θα με κάνει steal ο Μουζουράκης» ανέφερε ο παίκτης του «The Voice of Greece».

The Voice: Σάκης Ρουβάς και Λένα Ζευγαρά ξεσήκωσαν το κοινό του σόου

Στην συνέχεια, ο Σάκης Ρουβάς, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Πάνος Μουζουράκης, είχαν λίγα δευτερόλεπτα προκειμένου να αποφασίσουν εάν θα «κλέψουν» την Μαρία Αυξέντη. Ο χρόνος  τελείωσε και ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε να αποχαιρετά την γοητευτική ερμηνεύτρια.

Όπως ο Σάκης Ρουβάς έκανε την ανατροπή και πάτησε το πολυπόθητο steal button, τρελαίνοντας τους πάντες και περισσότερο την Έλενα Παπαρίζου, η οποία σηκώθηκε όρθια και φώναξε από χαρά. «Και να το το steal! Και πίσω στη θέση σου! Να, λοιπόν, που βιάστηκα να μιλήσω γιατί την τελευταία κουβέντα έπρεπε να την πει ο Σάκης Ρουβάς στου οποίου την ομάδα θα ενταχθείς και θα συνεχίσεις» τόνισε ο Γιώργος Λιανός.

The Voice: Σάκης Ρουβάς και Λένα Ζευγαρά σε ένα ξεσηκωτικό σόου

«Νιώθω υπέροχα! Τι να πω… Ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη» δήλωσε η Μαρία Αυξέντη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ