Πουλάει για να ξεχρεώσει!

Πουλάει για να ξεχρεώσει!

 

 

Η Λίντσεϊ Λόχαν πάλι έχει μπελάδες. Έστειλε λοιπόν την αδερφή της Άλι σε ένα κατάστημα vintage ενδυμάτων στο Λος Άντζελες, που ειδικεύεται σε ρούχα σχεδιαστών να κάνει την επαφή. Η Άλι, όμως, σοκαρίστηκε όταν κατάλαβε πως το κατάστημα δεν προτίθεται να δώσει μια περιουσία για τα πανάκριβα ρούχα της ηθοποιού και της προσφέρει ελάχιστα σε σχέση με το πόσο κοστίζουν.

Εκείνη είπε χαρακτηριστικά: “Τριάντα δολάρια για αυτά; Κοστίζουν 700 δολάρια. Αυτό είναι γελοίο!” ενώ πρόσθεσε ότι η Λίντσεϊ έχει εμφανιστεί σε μεγάλα γεγονότα και έχει φωτογραφηθεί με αυτά τα ρούχα, οπότε θα έπρεπε να έχουν μεγαλύτερη αξία! Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του καταστήματος δεν πτοήθηκαν και την έστειλαν σπίτι με το αρχικό ποσό που συμφώνησαν.

Όλα αυτά βέβαια συμβαίνουν, διότι η γνωστή ηθοποιός αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την εφορία, στην οποία χρωστάει παραπάνω από 230.000 δολάρια. Παρά την οικονομική βοήθεια των 100.000 δολαρίων από τον Τσάρλι Σιν, εκείνη εξακολουθεί να έχει πρόβλημα και ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να βρει χρήματα για να ξεχρεώσει.

 

Πηγή: faysbook

Exit mobile version