Ποιος πασίγνωστος τραγουδιστής είχε κάνει «πιλότο» για μουσική εκπομπή; Αποκλειστικό

Σπουδαίος τραγουδιστής με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του θα ήταν ο κεντρικός παρουσιαστής μουσικής εκπομπής με διασκευές αγαπημένων τραγουδιών.

Της Νάντιας Ρηγάτου

Τις τελευταίες μέρες το όνομα της Χαρούλας Αλεξίου συζητιέται παντού ως η παρουσιάστρια σε νέα μουσική εκπομπή της ΕΡΤ που θα θυμίζει μάλλον ντοκιμαντέρ –κάτι που δεν το ακούσαμε πρώτη φορά βέβαια αφού πέρσι συζητήθηκε έντονα η ιδέα. Αλλά τώρα είναι το timing όπως όλα δείχνουν να πραγματοποιηθεί – και νομίζω ότι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τη σπουδαία καλλιτέχνιδα και σε αυτόΝ το ρόλο.

Οι μουσικές εκπομπές αγαπούν παρουσιαστές τραγουδιστές!

Η ιστορία έχει δείξει πως οι μουσικές εκπομπές δεν τιμούν τους τραγουδιστές μόνο ως καλεσμένους αλλά και ως κεντρικούς παρουσιαστές. Πρόσφατα η Μελίνα Ασλανίδου κέρδισε τις εντυπώσεις στο «Νύχτα στάσου» με τον Χρήστο Νικολόπουλο, ο Κωστής Μαραβέγιας ήταν μέχρι πέρσι οικοδεσπότης της εκπομπής «Δυνατά», ο Νίκος Πορτοκάλογλου με τη Ρένα Μόρφη κάποια στιγμή θα επιστρέψουν με το «Mουσικό κουτί» ενώ αναμένουμε και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ως συμπαρουσιαστή της Ρούλας Κορομηλά στο «Σπίτι με το mega».

Ποιος πασίγνωστος τραγουδιστής έχει κάνει “πιλότο” μουσικής εκπομπής;

Γιάννης Κότσιρας

Ο λόγος για τον Γιάννη Κότσιρα. Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός είχε γυρίσει μια δοκιμαστική εκπομπή η οποία είχε μουσικό χαρακτήρα. Ο ίδιος ως κεντρικός παρουσιαστής θα υποδεχόταν τραγουδιστές, οι οποίοι θα ερμήνευαν μεγάλες επιτυχίες δικές τους αλλά και άλλων καλλιτεχνών με τρόπο που δεν τις έχουμε ακούσει ως σήμερα.

Ο Γιάννης Κότσιρας είχε εντυπωσιάσει στο ρόλο του οικοδεσπότη αποκαλύπτοντας πλευρές του χαρακτήρα του- που δεν ήταν εύκολο να αποκαλύψει τραγουδώντας- όπως το απίστευτο χιούμορ του.

Η πρόταση της συγκεκριμένης εκπομπής είχε κερδίσει το ενδιαφέρον τόσο της κρατικής αλλά της ιδιωτικής τηλεόρασης. Δυστυχώς δεν προχώρησε και παραμένει ακόμα στο συρτάρι. Εύχομαι σύντομα να βρει το δρόμο που της αξίζει!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ