Δημήτρης Πέλκας – Κυβέλη Μάρδα: Επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη

O Δημήτρης Πέλκας και η Κυβέλη Μάρδα άφησαν πίσω τους την Αγγλία και μετακόμισαν στην Τουρκία, όπου γιόρτασαν και τα 30ά γενέθλια του ποδοσφαιριστή.

Της Πoλυξένης Καραμίχα – ΠΗΓΗ: Realnews

«H καρδιά τούς πηγαίνει». Αυτή η φράση αντιπροσωπεύει την Κυβέλη Μάρδα και τον Δημήτρη Πέλκα, που είναι τόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι, ώστε δεν τους ενδιαφέρει το πού ζουν. Για εκείνους όλος ο κόσμος είναι όμορφος, αρκεί να είναι μαζί.

Πριν από περίπου έναν μήνα, άφησαν την Αγγλία και επέστρεψαν στην Κωνσταντινούπολη. Αφορμή στάθηκαν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Δημήτρη. Ο ποδοσφαιριστής πήρε μεταγραφή στην Μπασακσεχίρ και η σύζυγός του, όπως πάντα, είναι πλάι του. Μετακόμισαν σε ένα όμορφο σπίτι στην Πόλη και, σε γνώριμα πλέον μέρη, απολαμβάνουν την καινούργια τους καθημερινότητα. Την περασμένη χρονιά το ζευγάρι είχε εγκατασταθεί στην Αγγλία, καθώς ο Δ. Πέλκας έπαιζε στη Χαλ Σίτι.

Το ταξίδι τους στον κόσμο ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2020 όταν ο ποδοσφαιριστής έφυγε από τον ΠΑΟΚ για την τουρκική Φενερμπαχτσέ. Η κόρη του πρώην υπουργού και βουλευτή Δημήτρη Μάρδα και ο ποδοσφαιριστής παντρεύτηκαν στα τέλη Ιουνίου του 2022 στο Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης.

Πάρτι-έκπληξη

Χθες το βράδυ, η Κ. Μάρδα διοργάνωσε ένα πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλια του αγαπημένου της. Επέλεξε ένα παλιό σπίτι στην Πόλη, ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση, για να γιορτάσουν τα 30ά γενέθλιά του. Καλεσμένοι ήταν πολλοί φίλοι του ζευγαριού από την Ελλάδα, αλλά και συμπαίκτες του ποδοσφαιριστή από το εξωτερικό.

Η Κυβέλη λατρεύει τις εκπλήξεις και της αρέσει να προσφέρει όμορφες στιγμές στον άνδρα της ζωής της. Και το κατάφερε. Μια υπέροχη βραδιά, γεμάτη από φίλους, συγκινήσεις και καλή διάθεση, σκέφτηκε πως θα είναι το καλύτερο δώρο για τον Δημήτρη.

Οι δυο τους είναι μαζί σχεδόν τρία χρόνια. Γνωρίστηκαν σε μια περίοδο που και οι δύο είχαν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Τίποτα, όμως, δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στην ανάγκη τους να είναι μαζί. Ο γάμος τους ήταν η επισφράγιση αυτού του δυνατού έρωτα.

Η Κ. Μάρδα ολοκληρώνει φέτος τις σπουδές της στην Ιατρική. Ο Δ. Πέλκας, από την άλλη, έχει ξεχωρίσει για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, διαγράφοντας μια αξιόλογη και πολλά υποσχόμενη πορεία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ