Νίκος Κουρής – Έλενα Τοπαλίδου: Γάμος σε χριστουγεννιάτικο κλίμα – «Γουστάρουμε να το κάνουμε τώρα»

Έπειτα από 18 χρόνια κοινής πορείας και έχοντας αποκτήσει έναν υπέροχο γιο, ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου αποφάσισαν να επισφραγίσουν την ευτυχία τους ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας στις 12 Δεκεμβρίου στο Παλαιό Φάληρο.

Νίκος Κουρής: Η πολιτική, οι αποτυχίες και η Σμαράγδα Καρύδη

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ – ΠΗΓΗ: Realnews

Δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες, που συμβιώνουν με αγάπη 18 ολόκληρα χρόνια, έκαναν την έκπληξη κοινοποιώντας την απόφασή τους να προχωρήσουν σε γάμο. Ο λόγος για τον Νίκο Κουρή και την Έλενα Τοπαλίδου, οι οποίοι ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 12 Δεκεμβρίου. Μόλις πριν από λίγες ημέρες, οι δύο ηθοποιοί επισκέφθηκαν την ενορία τους, προκειμένου να εκδώσουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά. «Γουστάρουμε να το κάνουμε τώρα και τώρα θα παντρευτούμε», δήλωσε ο Ν. Κουρής στη Realnews.

«Επιλέξαμε ως ημερομηνία την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου. Η ημερομηνία είναι τυχαία. Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία ή συμβολισμό. Aλλωστε, ούτε εγώ ούτε η Eλενα πιστεύουμε στους συμβολισμούς… Η συγκεκριμένη ημέρα, όμως, μας βολεύει, γιατί δεν θα δουλεύουμε και επίσης είναι κοντά στις γιορτές, κάτι που επιθυμούσαμε πολύ. Επιλέξαμε να παντρευτούμε στην αγαπημένη μας εκκλησία, τον Ιερό Ναό Παναγίτσα στο Παλαιό Φάληρο. Κουμπάροι μας θα είναι ένα ζευγάρι πολύ αγαπημένων φίλων μας, που δεν έχουν σχέση με τον χώρο του θεάτρου. Καλεσμένοι θα είναι συγγενείς και φίλοι που θέλουμε πολύ να βρίσκονται κοντά μας», αποκαλύπτει ο ηθοποιός.

Ο Ν. Κουρής και η Ελ. Τοπαλίδου μετρούν 18 χρόνια σχέσης, ενώ έχουν αποκτήσει έναν υπέροχο γιο, τον 16χρονο Πέτρο, ο οποίος έχει απίστευτη ομοιότητα με τον πατέρα του. Καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης, ο Ν. Κουρής πρωταγωνιστεί φέτος στην αισθηματική κωμωδία του Τζορτζ Μπέρναρντ Σο «Η εκατομμυριούχος», στο θέατρο «Παλλάς», ένα έργο που έχει κεντρικό άξονα το τρίπτυχο «έρωτας – χρήμα – ευτυχία», σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Υποδύεται τον ιδεαλιστή γιατρό με συμπρωταγωνίστρια την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στον ρόλο της εκκεντρικής εκατομμυριούχου.

Γαμήλιο ταξίδι

Ηθοποιός, χορεύτρια, χορογράφος και καθηγήτρια χορού, η Ελ. Τοπαλίδου εντυπωσιάζει το κοινό της μικρής οθόνης με τη συμμετοχή της στη σειρά «Πανθέοι», όπου υποδύεται ένα μέντιουμ με σκοτεινό παρελθόν. Η φετινή τηλεοπτική συμμετοχή της αποτελεί έκπληξη, αφού η εξαιρετική καλλιτέχνης έχει ως προτεραιότητα το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της καλλιτεχνικής πορείας τους, τόσο ο Νίκος όσο και η Έλενα έχουν καταφέρει να κερδίσουν την αγάπη του κοινού με το ταλέντο και τον επαγγελματισμό τους. Συνεπείς στην τέχνη τους, αποφεύγουν να προβάλλουν την προσωπική τους ζωή. Βιώνουν την ευτυχία και τις οικογενειακές στιγμές με τον μονάκριβο γιο τους, μακριά από προβολείς. Μετά τον γάμο, στα επόμενα σχέδιά τους θα είναι και το γαμήλιο ταξίδι, όπως αποκαλύπτει ο Ν. Κουρής στην «R»: «Ναι, θα πάμε γαμήλιο ταξίδι. Απλά αυτό θα γίνει σε δεύτερο χρόνο, γιατί τώρα δουλεύουμε και οι δύο. Μόλις βρούμε ελεύθερο χρόνο, θα το κανονίσουμε. Η ζωή είναι μπροστά μας!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ