Νίκος Κουρής: «Mε την Έλενα Τοπαλίδου είμαστε 18 χρόνια μαζί και τώρα είμαστε έτοιμοι να παντρευτούμε»

Για την Έλενα Τοπαλίδου μίλησε ο Νίκος Κουρής, ο οποίος αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως είναι 18 χρόνια ζευγάρι και πως πλησιάζει η στιγμή που θα παντρευτούν.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι του Σαββάτου (14/10) ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» του Mega και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύντροφό του Έλενα Τοπαλίδου.

«Με την Έλενα δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα αλλά πλησιάζει. Ναι θα γίνει θρησκευτικός γάμος, όλα κανονικά. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό πως θα το κάνουμε. Είμαστε μαζί 18 χρόνια και τώρα είμαστε έτοιμοι να παντρευτούμε» δήλωσε ο Νίκος Κουρής.

Ακόμη, ο ηθοποιός μίλησε και για το πως νιώθει όταν η γυναίκα του και ο γιος του πηγαίνουν στο θέατρο για να τον παρακολουθήσουν.

«Αυτός είναι ο λόγος που ανεβαίνεις στη σκηνή. Το να τους χαρίζεις αυτό που έχεις φτιάξει και στο κοινό αλλά πρώτα στους δικούς σου. Η Έλενα είναι ένα άνθρωπος που η γνώμη της έχει μεγάλη σημασία για εμένα. Ξέρω πως με αγαπάει αλλά και η αισθητική της είναι πολύ μοναδική. Από την άλλη, προφανώς θέλεις να αρέσεις στον άνθρωπό σου», ανέφερε ο Νίκος Κουρής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ