EΛΑΣ: Τέσσερις συλλήψεις για ληστείες και οπλοκατοχή σε Βάρκιζα και Κολωνό

Στα Χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται ένας 19χρονος στην Βάρκιζα για παράνομη οπλοκατοχή και τέσσερις ανήλικοι για απόπειρα ληστείας σε βάρος άλλου ανηλίκου Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ, συνελήφθη τις μεσημβρινές ώρες της 12-10-2023 στα Λιμανάκια στην περιοχή της Βάρκιζας, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης 19χρονος για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω αστυνομικοί στο πλαίσιο της περιπολίας τους, προέβησαν σε έλεγχο του 19χρονου στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε αεροβόλο πιστόλι.

Ο 19χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης, το οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Επιπλέον, βραδινές ώρες της 11-10-2023 στην περιοχή του Κολωνού, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. , 3 ανήλικοι ηλικίας 14, 13 και 11 ετών, κατηγορούμενοι για απόπειρα ληστείας, εξύβριση και σωματική βλάβη, ενώ την ίδια στιγμή αναζητούνται και συνεργοί τους.

Οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν ανήλικο άτομο και με χρήση σωματικής και λεκτικής βίας αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν προσωπικά του αντικείμενα.

Κληθέντες αστυνομικοί εντόπισαν λίγο αργότερα τους κατηγορούμενους και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των προαναφερόμενων αξιόποινων πράξεων.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ