Μάθιου Πέρι: Ήθελε να αποκτήσει οικογένεια – Η μοναξιά και τα σχέδια που έκανε

Ο Μάθιου Πέρι πέθανε μόνος ενώ ήθελε να φτιάξει την ζωή του, δημιουργώντας οικογένεια. Ο αείμνηστος σταρ της σειράς Friends σκεφτόταν να αποκτήσει ακόμα και θετά παιδιά χάρη στη στενή σχέση του με τον θετό πατέρα του, Keith Morrison. Ο “Τσάντλερ” δεν παντρεύτηκε ποτέ και διέλυσε τον αρραβώνα του με τη Molly Hurwitz, μια μάνατζερ ταλέντων, το 2021. Αλλά πάντα λαχταρούσε να αποκτήσει σύζυγο και παιδιά.

Μάθιου Πέρι: Φωτογραφίες από την τελευταία δημόσια εμφάνιση του ηθοποιού

Ο Μάθιου Πέρι ήταν μόνος και λαχταρούσε για σύζυγο και οικογένεια όταν πέθανε, μετά από μια σειρά αποτυχημένων σχέσεων που τον έκαναν να νιώθει «λύπη και κατάθλιψη», είπαν πηγές στην DailyMail.com .

Ο σταρ των Friends, 54 ετών, βρέθηκε νεκρός το Σάββατο στο σπίτι του στο Λος Άντζελες – και πηγές κοντά στον ηθοποιό υποστηρίζουν πως ο Μάθιου Πέρι ήθελε να υιοθετήσει. Όμως δεν κατάφερε ποτέ να περάσει από το επίπεδο της σχέσης στον γάμο αν και έβγαινε με πολλές γνωστές ηθοποιούς σε όλη του τη ζωή, όπως η Julia Roberts και η Lizzy Caplan.

«Ο Μάθιου πάντα ονειρευόταν να έχει την τέλεια οικογένεια», είπε στο DailyMail.com μια πηγή κοντά στον διάσημο ηθοποιό. «Ήθελε γυναίκα και τουλάχιστον δυο παιδιά. Και είπε ότι δεν θα τον πείραζε καν να παντρευτεί μια γυναίκα που είχε ήδη παιδιά».

Η μαμά του Μάθιου Πέρι, Suzanne και ο πατριός του είναι παντρεμένοι εδώ και 42 χρόνια. Κάτι που αποτελούσε πρότυπο για εκείνον. Είπε σε συνεντεύξεις του ότι ο Keith του συμπεριφερόταν πάντα σαν να ήταν ο γιος του. Και ο Μάθιου πάντα σχολίαζε ότι θα ήταν υπέροχο να δώσουμε μια καλή ζωή σε παιδιά που ανήκουν σε κάποιον άλλον.

«Πάντα έψαχνε την αγάπη και την ευτυχία σε όλα τα λάθος μέρη»

Ο Μάθιου απορούσε επίσης από το γεγονός ότι οι περισσότεροι από τους συναδέλφους του στο Friends φαινόταν να μην μπορούν να βρουν την… αιώνια αγάπη, είπαν οι πηγές.

«Τον τελευταίο καιρό ο 54χρονος σταρ έψαχνε ξανά τον έρωτα. Αλλά μια σειρά από αποτυχημένες σχέσεις τον έκαναν να νιώθει θλίψη και κατάθλιψη και σαν να μην έβρισκε ποτέ αυτή την αγάπη που λαχταρούσε. «Ο Μάθιου έβγαινε με δεκάδες γυναίκες. Αλλά στο τέλος, πάντα ένιωθε ότι τους ενδιέφεραν μόνο τα χρήματά του και η φήμη του. Και ήταν γενναιόδωρος σε ένα λάθος. Στο τέλος νομίζω ότι τα χρόνια της μάχης με τους δαίμονες… Τα ναρκωτικά και το αλκοόλ… Τον επηρέασαν και την υγεία του, και τελικά θα κατέληγε πάλι μόνος» αναφέρει η πηγή.

Τον περασμένο χειμώνα ο Μάθιου αρρώστησε βαριά, λέει η πηγή.

«Όλοι ανησυχούσαμε ότι δεν θα αναρρώσει αυτή τη φορά. Πέρασε πάνω από ένα μήνα στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να χάσει βάρος και να δείχνει καταβεβλημένος. Αλλά με κάποιο τρόπο, όπως φαίνεται να κάνει πάντα ο Μάθιου, επέζησε και άφησε την ελπίδα ότι μια νέα δουλειά ή ότι μια νέα γυναίκα ήταν προ των πυλών. Το μόνο που ήθελε ο Ματ ήταν να είναι ευτυχισμένος», λέει η πηγή. «Αλλά πάντα έψαχνε την αγάπη και την ευτυχία σε όλα τα λάθος μέρη. Πόσο λυπηρό που όταν πέθανε φέρεται να ήταν μόνος ».

Ο ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστός ως ο σαρκαστικός Τσάντλερ Μπινγκ στην  κωμική σειρά της δεκαετίας του ’90, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες το Σάββατο, αφού κλήθηκαν συνεργεία έκτακτης ανάγκης γύρω στις 16:00 τοπική ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε παίξει ένα δίωρο παιχνίδι Pickleball – ένα άθλημα παρόμοιο με το τένις αλλά έπαιζε σε μικρότερο γήπεδο – νωρίτερα την ίδια μέρα, προτού στείλει τον βοηθό του για μια αποστολή. Όταν επέστρεψαν, λέγεται ότι ο Perry βρέθηκε να μην ανταποκρίνεται στο υδρομασάζ του. Ο Πέρι κέρδισε μια παγκόσμια βάση θαυμαστών για τον ρόλο του ως Chandler στο Friends, κερδίζοντας μια υποψηφιότητα για Emmy το 2002 – αλλά πίσω από τη λάμψη και τη γοητεία, πολέμησε κρυφά την κατάχρηση ουσιών για δεκαετίες.

«Τα πήγαινε πολύ καλά» πριν πεθάνει», λέει ο προπονητής pickleball

Matt Manasse/Instagram

Ο προπονητής pickleball του ηθοποιού, Matt Manasse, μοιράστηκε μια εικόνα για την αγάπη του αείμνηστου ηθοποιού για το άθλημα που έπαιζε ώρες πριν από τον τραγικό θάνατό του.

«Πίστευε ότι ήταν κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει στην ανάρρωσή του και έκανε φοβερή δουλειά», είπε ο Manasse σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την Κυριακή.

«Το λάτρεψε. Έβγαινε στο γήπεδο πέντε φορές την εβδομάδα και πάντα μιλούσε γι’ αυτό. [Αυτός] έγινε πολύ καλύτερος, έκανε πάντα τους πάντες να γελούν. Ήταν ανταγωνιστικός, απλώς ένας γνήσιος, καλός τύπος — νοιαζόταν για όλους».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ