Μάθιου Πέρι: Αυτή είναι η αιτία του θανάτου του

Η αιτία θανάτου του σταρ των Friends, Μάθιου Πέρι, αποκαλύφθηκε, αφού η είδηση ​​του θανάτου του έκανε τον γύρο του κόσμου, με τους φίλους και συναδέλφους του να τον αποχαιρετούν στα social media.

Μάθιου Πέρι: Σοκ στο Χόλιγουντ από τον ξαφνικό θάνατό του – Τον αποχαιρετούν συνάδελφοι και φίλοι

Ο αγαπημένος σταρ της σειράς πέθανε σε ηλικία μόλις 54 ετών «αφού πνίγηκε στο τζακούζι του στο σπίτι», δήλωσαν πηγές στην DailyMail.com. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε παίξει ένα δίωρο παιχνίδι Pickleball νωρίτερα την ίδια μέρα, προτού στείλει τον βοηθό του για μια δουλειά εκτός σπιτιού. Όταν επέστρεψε, ο βοηθός πιστεύεται ότι βρήκε τον Πέρι να μην ανταποκρίνεται και κάλεσε το 911.

Πηγές επιβολής του νόμου αποκάλυψαν ότι ο ηθοποιός βρέθηκε το Σάββατο στο σπίτι στο Λος Άντζελες αφού οι πρώτοι ανταποκριτές κλήθηκαν στο σημείο για καρδιακή ανακοπή. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βρέθηκαν ναρκωτικά στο σημείο και δεν υπήρχε ένδειξη για άλλες αιτίες όπως ανθρωποκτονία.

Ο Μάθιου Πέρι έγινε γνωστός για τον ρόλο του ως Chandler Bing στην επιτυχημένη κωμική σειρά Friends της δεκαετίας του ’90, η οποία προβλήθηκε για 10 σεζόν.

Οι Los Angeles Times ανέφεραν ότι οι αστυνομικοί έφτασαν γύρω στις 4 το απόγευμα στο σπίτι, όπου τον εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του.

Στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram του, που κοινοποιήθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο σταρ μοιράστηκε εικόνες του στο τζακούζι, λέγοντας: «Ω, τόσο ζεστό νερό που στροβιλίζεται σε κάνει να νιώθεις καλά; Είμαι ο Μάτμαν».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew Perry (@mattyperry4)

Ο Μάθιου Πέρι ήταν ειλικρινής για τα προβλήματά του με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, αφού πήγε για πρώτη φορά σε κέντρο απεξάρτησης το 1997 για τον εθισμό στα παυσίπονα μετά από ένα ατύχημα στο τζετ σκι.  Μετά από αυτό το αρχικό πέρασμα, μπήκε ξανά σε αποτοξίνωση το 2001 και το 2011. Σε μια συνέντευξη το 2016 ανέφερε ότι δεν θυμάται καθόλου τρεις σεζόν των Friends.

Φίλος του Μάθιου Πέρι: Ήταν αισιόδοξος και ακουγόταν νηφάλιος και θετικός

Ένας μακροχρόνιος φίλος του Πέρι – ο οποίος βρισκόταν στην αποτοξίνωση μαζί του – δήλωσε στο DailyMail.com: «Όλοι είναι σε κατάσταση σοκ. Ο κόσμος κλαίει στο τηλέφωνο και παλεύει να δεχτεί αυτή την είδηση. Δεν είναι μυστικό ότι πάλεψε με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ για χρόνια, αλλά την τελευταία φορά που του μίλησα, που ήταν τις τελευταίες εβδομάδες, φαινόταν να είναι καλά. Ήταν αισιόδοξος και ακουγόταν νηφάλιος και θετικός».

«Είχε πάει σε αποτοξίνωση 17 φορές και παραλίγο να πεθάνει από κατάχρηση οπιοειδών, αλλά ήταν κάποιος που ήταν ειλικρινής για τη ζωή και τη νηφαλιότητά του, το έπαιρνε μια μέρα τη φορά. Είναι τόσο τραγικά νέα. Όλοι προσεύχονταν να μην υποτροπιάσει. Ο Ματ ήταν ένας πραγματικά υπέροχος τύπος. Ήταν πάντα ο πρώτος που καλωσόριζε τους νεοφερμένους στην ομάδα και πάντα προσφερόταν εθελοντικά να βοηθήσει και να εξυπηρετήσει. Όλοι παλεύουμε να συμφιλιωθούμε με αυτά τα τρομερά νέα» σχολίασε.

Ο σταρ των Friends αποκάλυψε το απόγειο της τρομερής μάχης του εθισμού στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, η οποία παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή σε ένα βιβλίο με τίτλο «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing: A Memoir».

Έπαιρνα 55 Vicodin την ημέρα ενώ ήμουν στα Φιλαράκια

«Έπαιρνα 55 Vicodin την ημέρα, ήμουν στα Φιλαράκια που με παρακολουθούσαν 30 εκατομμύρια άνθρωποι—και γι’ αυτό δεν μπορώ να παρακολουθήσω την εκπομπή, γιατί ήμουν βάναυσα αδύνατος», είπε ο Πέρι σε μια συνέντευξη στο CBC το 2022.«Δεν παρακολούθησα την σειρά, και δεν την έχω παρακολουθήσει, γιατί θα μπορούσα να πω, “Πίνω, οπιούχα, ποτό, κοκαΐνη”», πρόσθεσε «Μπορούσα να ξεχωρίσω σεζόν με την εποχή, από την εμφάνισή μου. Γι’ αυτό δεν θέλω να το δω, γιατί αυτό βλέπω».

Πέρι το 2002: Ήθελα τόσο πολύ να γίνω διάσημος

Είπε στους New York Times το 2002  ότι αναζητούσε τη φήμη. «Έβγαινε ατμός από τα αυτιά μου, ήθελα τόσο πολύ να γίνω διάσημος. Ήθελα την προσοχή, τα χρήματα και την καλύτερη θέση στο εστιατόριο. Δεν πίστευα ποιες θα ήταν οι επιπτώσεις…».

Το όνειρο του  Μάθιου Πέρι για ευρεία αναγνώριση έγινε πραγματικότητα με την κωμική σειρά Friends του NBC, η οποία παρακολουθούσε τη ζωή έξι ανθρώπων που προσπαθούσαν να βρουν τον δρόμο τους στα είκοσί τους στη Νέα Υόρκη.

Μετά τη σειρά, συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές αλλά δεν πέτυχε τη μακροζωία και την επιτυχία των Friends. Συνέχισε να παίζει ρόλους σε ταινίες όπως το 17 Again του 2009.

Ο Πέρι δεν παντρεύτηκε ποτέ και διέλυσε τον αρραβώνα του με τη Molly Hurwitz, μια μάνατζερ ταλέντων, το 2021. Είχε σχέσεις με πολλές γνωστές ηθοποιούς, όπως η Julia Roberts και η Lizzy Caplan.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ