Μάθιου Πέρι: Φωτογραφίες από την τελευταία δημόσια εμφάνιση του ηθοποιού

Φωτογραφία από την τελευταία δημόσια εμφάνιση του σταρ των «Friends» Μάθιου Πέρι, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 ετών τα ξημερώματα της Κυριακής (29/10) βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Γκουίνεθ Πάλτροου: «Ήπιαμε μπύρες, φιληθήκαμε, ήταν ένα μαγικό καλοκαίρι» – Η ανάρτησή της για τον Μάθιου Πέρι

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Pagesix που εξασφάλισε την φωτογραφία η τελευταία δημόσια έξοδος του Μάθιου Πέρι πριν από το θάνατό του ήταν ένα ραντεβού για δείπνο με έναν φίλο.

Η κατάθεση ψυχής του Μάθιου Πέρι στην αυτοβιογραφία του: «Κανονικά έπρεπε να είμαι νεκρός»

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Τσάντλερ στα «Φιλαράκια» φωτογραφήθηκε έξω από διάσημο σημείο για χάμπουργκερ στο Λος Άντζελες – έξι ημέρες πριν τον θάνατό του.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ο Πέρι εθεάθη να φορά ένα πράσινο μπλουζάκι με μαύρο παντελόνι και αθλητικά παπούτσια.

Η τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε πριν από τον θάνατό του

Ο ηθοποιός μοιράστηκε μια τελευταία φωτογραφία στο Instagram λίγες μέρες πριν από τον θάνατό του, που κάποιοι χρήστες χαρακτήρισαν απόκοσμη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew Perry (@mattyperry4)

Ο ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία του χαλαρός σε τζακούζι καθώς φορούσε ακουστικά στις 23 Οκτωβρίου. «Ω, τόσο το ζεστό νερό που στροβιλίζεται σε κάνει να νιώθεις καλά; Είμαι ο Mattman», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Εκείνη την ημέρα, μοιράστηκε και ένα βίντεο με το φεγγάρι και έκανε αναφορά στον Μπάτμαν. «Καταλαβαίνεις τι προσπαθώ να σου πω; – Είμαι ο Μάτμαν», έγραψε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew Perry (@mattyperry4)

Πέντε μέρες αργότερα, ο Perry θα πέθαινε από προφανή πνιγμό. Σύμφωνα με το TMZ, ο αγαπημένος σταρ φέρεται να ανακαλύφθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του στη συνοικία Pacific Palisades του Λος Άντζελες λίγο μετά τις 4 το απόγευμα του Σαββάτου.

Πηγές είπαν στο πρακτορείο ότι δεν βρέθηκαν ναρκωτικά στο σημείο και ότι δεν υπάρχει υποψία εμπλοκής άλλου ατόμου στον θάνατό του.

«Απαντήσαμε σε κλήση στο 1800 block της Blue Sail Rd για θάνατο άνδρα στις 4:10 μ.μ. σήμερα το απόγευμα. Ήταν στα 50 του», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες.

Ο Μάθιου Πέρι φέρεται να είχε πάει σε αποτοξίνωση 15 φορές και είχε υποβληθεί σε 14 χειρουργικές επεμβάσεις όλα αυτά τα χρόνια.

Μίλησε λεπτομερώς για την μάχη με τον εθισμό στα απομνημονεύματά του το 2022, «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ