Πικέ: Πώς έφερε σε δύσκολη θέση τους γιους του – «Έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του»

Τα παιδιά του φέρεται να ντρόπιασε ο Πικέ, με τον τρόπο που ξεκίνησε μία συνάντηση στο νέο σχολείο των παιδιών του, στο Μαϊάμι.

Σακίρα: Φήμες ότι η Κολομβιανή σταρ είναι ζευγάρι με τον Τομ Κρουζ

Σύμφωνα με την “Marca” ο Πικέ έφερε σε δύσκολη θέση τον Μιλάν και τον Σάσα, όταν θέλοντας να συστήσει τον εαυτό του, ξεκίνησε να κάνει επίδειξη των επιτευγμάτων του, από τα χρόνια που ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και ιδίως στην Μπαρτσελόνα.

Η συμπεριφορά του τέως ποδοσφαιριστή, έρχεται σε αντίθεση με την συμπεριφορά που επέδειξε η Σακίρα, η οποία στην ίδια συνάντηση είπε απλώς το όνομά της και την εθνικότητά της, την ώρα που συστήθηκε στην αίθουσα.

Έφυγε για Μαϊάμι η Σακίρα με τα παιδιά της – Το «αντίο» στην παλιά ζωή στην Βαρκελώνη

Αρκετοί χρήστες σχολίασαν πως ο Πικέ έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και δεν μπορεί να σταματήσει να είναι εγωκεντρικός…

Τα δύο παιδιά πλέον ζουν μόνιμα στο Μαϊάμι με την μητέρα τους, ενώ ο Πικέ εξακολουθεί να ζει μόνιμα στην Βαρκελώνη. Ο ίδιος ταξίδεψε πριν λίγες ημέρες στο Μαϊάμι για να περάσει χρόνο με τα παιδιά του. Σύμφωνα με την Άνα Μαρία Αλβαράδο παρουσιάστρια του προγράμματος “Sale el Sol”, ο Πικέ δεν άφησε καλές εντυπώσεις μετά την παρουσία του στη σχολική συνάντηση.

Η Αλβαράδο είπε επίσης ότι τόσο ο Μίλαν όσο και ο Σάσα έχουν προσαρμοστεί πολύ καλά στο νέο τους σχολείο, όπου φαίνεται ότι έχουν ήδη φίλους επειδή φαίνεται να έχουν πολύ ενέργεια όταν βρίσκονται εκεί. Συμπληρώνοντας πως τα παιδιά ήταν πάντα κοινωνικά και ομιλητικά.

Η Σακίρα βρέθηκε ξανά στην επικαιρότητα μουσικά, καθώς κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι,”Acrostico”, το οποίο είναι αφιερωμένο στους γιους της Μίλαν και Σάσα, αλλά υπάρχουν αναφορές και στον Πικέ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ