Φρέντι Μπελέρης: Συναντήθηκε με τον γιο του – «Στη δικογραφία δεν υπάρχει κανένα στοιχείο»

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε ο γιος του Φρέντι Μπελέρη, που παραμένει κρατούμενος και παράλληλα είναι ο μεγάλος θριαμβευτής των δημοτικών εκλογών στη Χειμάρρα.

Αποστολή στην Χειμάρρα: Όμηρος της αλβανικής δικαιοσύνης ο Φρέντι Μπελέρης

Ο γιος του νέου δημάρχου Χειμάρρας τόνισε αρχικά ότι η επικοινωνία με τον πατέρα του είναι προβληματική, καθώς μπόρεσε να του μιλήσει τηλεφωνικά μόνο μια φορά την περασμένη Πέμπτη όταν συνελήφθη και να τον δει μόλις για 5 λεπτά χθες, Τρίτη.

«Ο πατέρας μου είναι ψυχολογικά βράχος ευτυχώς. Τον ενημέρωσα για τα ευχάριστα και χάρηκε γιατί είναι ένας κόπος πάρα πολλών ετών», είπε ο γιος του Φρέντι Μπελέρη, συμπληρώνοντας ότι αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας.

Αλβανία: Στη φυλακή, παρά τη νίκη του ο Φρέντι Μπελέρης – Στην εισαγγελία στραμμένα πλέον τα βλέμματα

«Θέλουμε τη βοήθεια της Ελλάδας και της Ευρώπης για να αποτραπούν τα όποια σχέδια της αλβανικής κυβέρνησης .Είναι άδικο αυτό το πράγμα», τόνισε και πρόσθεσε πως «οι δικηγόροι μας διαβεβαιώνουν πως στη δικογραφία δεν υπάρχει κανένα στοιχείο σε βάρος του πατέρα μου».

«Ο Ράμα τις τελευταίες 10 ημέρες είχε αναλάβει προσωπικά το θέμα της Χειμάρρας, χρησιμοποιούσε πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς και προσπαθούσε να πολώσει το κλίμα, μιλώντας με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς τόσο για τον πατέρα μου όσο και για το σύνολο της ομογένειας .Έλεγε ότι “δεν θα επιτρέψω να μην κερδίσω την Χειμάρρα”», υπογράμμισε ο γιος του Φρέντι Μπελέρη.

«Αυτό που έγινε στη Χειμάρρα θα γραφτεί στην ιστορία. Θα ήταν πολύ μεγαλύτερη νίκη αν δεν είχαν γίνει όλα αυτά τις τελευταίες μέρες. αν οι εκλογές ήταν ελεύθερες η νίκη θα ήταν πολύ μεγαλύτερη. Τον ενημέρωσα ότι το κύμα συμπαράστασης έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις», κατέληξε.


Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ